1000-1400 Arası Oyuncu Koltuğu Önerisi

xDrive ATAK Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu
Bütçeni sadece 34 TL aşıyor. Bir arkadaşımın evinde denemiştim gayet konforlu ve rahat.
Hocam ben kesinlikle bir koltuğa 1400 TL para verilmesi taraftarı değilim. Elbette arkadaş profosyonel olabilir belki saatlerini bilgisayar başında geçiriyor olabilir ancak yinede 400-500 TL'lik büro koltukları bile işini görür. Zamanında çok araştırdım Oyuncu Koltuğu olarak geçen ürünlerin yarısının normal koltuklardan farkı olmadığını anladığımda bir an şaşkına döndüm. Sizlere oyuncu koltuğu diye sunulan şeylere 2 farklı mekanizma yerleştirip farklı kumaş kullanıyorlar. Şahsen ben bir koltuğa 1400 TL ülkemiz koşullarında verilmesi taraftarı değilim. Fakat yinede arkadaşın bileceği iştir. Eğer diyorsa ben bu koltuğu beğendim ve gerçekten uzun ömürlü tabikide alınabilir.
 
Hocam ben kesinlikle bir koltuğa 1400 TL para verilmesi taraftarı değilim. Elbette arkadaş profosyonel olabilir belki saatlerini bilgisayar başında geçiriyor olabilir ancak yinede 400-500 TL'lik büro koltukları bile işini görür. Zamanında çok araştırdım Oyuncu Koltuğu olarak geçen ürünlerin yarısının normal koltuklardan farkı olmadığını anladığımda bir an şaşkına döndüm.

Elbette bende bir koltuğa 1000-1400 TL vermem ancak arkadaşın bütçesi 1400 TL olduğu için böyle bir öneri yaptım.
Yoksa şu koltuklar bence yeterli:



Hatta 100 TL Ofis koltuklar var ben onu kullanıyorum.
 
Elbette bende bir koltuğa 1000-1400 TL vermem ancak arkadaşın bütçesi 1400 TL olduğu için böyle bir öneri yaptım.
Yoksa şu koltuklar bence yeterli:



Hatta 100 TL Ofis koltuklar var ben onu kullanıyorum.
Kesinlikle hocam gerçekten aşırı haklısınız. Birde benim önerimde o fiyat bandı için XDrive serileridir. DXRacer çok sorunlu garantisi ayrı dert vs vs Hem XDrive yerli malı sanırsam.
 
Hocam seni uzaya götürmüyor ise veya alttan ısıtmalı değilse alma. En büyük özelliği ise oturunca 300 IQ yüklemesi. Yoksa oyuncu koltuğu faso fiso.
 
Kesinlikle hocam gerçekten aşırı haklısınız. Birde benim önerimde o fiyat bandı için XDrive serileridir. DXRacer çok sorunlu garantisi ayrı dert vs vs Hem XDrive yerli malı sanırsam.

DXRacer kullananlar hep bir sıkıntı içerisinde sebebini anlayamadım eğer ben öyle bir para vereceksem koltuğa her türlü XDrive alırım.
Haa verir miyim orası ayrı bir konu :p
 
Merhaba sevgili arkadaşım ben uzun araştırmalar ve gidip denemelerim sonucu Xdrive Bora modelini aldım. Sana da onu öneririm önerilen modellerin bel yastığı dışarıda olduğu için oturma alanını daraltır tahmin edemeyeceğin kadar da konfor farkı oluşur. Bora'nın oturma yerinde bağdaş kurarak da rahat rahat oturabilirsin. Tek eksiği olarak şunu söyleyebilirim oturma bölgesi 5 cm daha uzun olabilirmiş. Sadece bu. Bunu söylerken de diğerleri uzun demiyorum ben kendime göre kıyaslıyorum. Sanıyorum Dxracer'larında oturum uzunluğu da benim ki kadar. Dxracer'ları test etme şansım olmadı teşhiri pek bir yerde yok. Bazı arkadaşlar bu koltukları normal büro koltuklarından farkı olmadığını söylemiş. Büro koltuklarının 1000 küsür fiyat bandına çıkarsan evet çok bir farkı olmayabilir ama önemli farkları var. ( Tabi 100 liralıkla, 500 liralıkla kıyas edemezsin) Şöyle söyleyeyim bunda oturduktan sonra büro koltukları oyuncak gibi geliyor ve ne kadar kalitesiz bir yapıda ve ufak olduklarını anlıyorsun. Şu da var mesela, kolçak ayarlanabilir olmazsa gerçekten E-sporcu seviyesinde oynuyorsan bileğinde nasır oluşmasına kadar gider o olay. Yani kolçak ayarlanabilir olmak zorunda. Normal büro koltuklarında bunu göremezsin. Yani kusura bakmasın diğer arkadaşlar belki 600 liralık oyuncu koltuklarıyla diğerlerini kıyaslıyorlardır ama 100 liralık koltukla 1500 liralık koltuk aynı olmaz. Bir kere içinde kullanılan sünger mesela çift katlı. Bu tek katlı olduğu zaman zamanla dümdüz olur. Amortisör desen ne olacağı belli değil. 100 liralık koltuk 100 liralık koltuktur. 1000'den aşağı alma derim. Koltuklar hakkında konuşurken deneyimledikleriniz hakkında konuşun bence, almamış kullanmamışsınız fasa fiso diyorsunuz. Enteresan yani. Ben ikisini de kullanan biri olarak söylüyorum. Kıyaslanamazlar. Bu koltuklar yeterli dedikleri koltuklar da 'sandalye' kimse kusura bakmasın sakın gidip onlara para verme, parana yazık. Yani canlıda görseniz anlarsınız o önerilen koltuk benim koltuğun oturma bölgesi kadar bir şey :D İyi günler
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı