ilterisberk Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 Bundan önceki klavyem Logitech G213 Prodigy. Belirttiğim bütçeye uygun Marko tuşları olmayan. Red Switch olan. Multi-medya tuşları olan. Bilek desteği olan. RGB'li mekanik klavye arıyorum önerileriniz varsa. Not: Corsair K70 piyasada bulamadığım için alternatif seçeneklere açığım teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2020
Bundan önceki klavyem Logitech G213 Prodigy. Belirttiğim bütçeye uygun Marko tuşları olmayan. Red Switch olan. Multi-medya tuşları olan. Bilek desteği olan. RGB'li mekanik klavye arıyorum önerileriniz varsa. Not: Corsair K70 piyasada bulamadığım için alternatif seçeneklere açığım teşekkürler
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 27 Kasım 2020 #2 STEELSERIES Apex 7 Mekanik TKL(UK) OLED Smart Display RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Siyah APEX 7 MEKANIK GAMING KLAVYE UK – OLED SMART DISPL www.mediamarkt.com.tr
STEELSERIES Apex 7 Mekanik TKL(UK) OLED Smart Display RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Siyah APEX 7 MEKANIK GAMING KLAVYE UK – OLED SMART DISPL www.mediamarkt.com.tr
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 16 Aralık 2020 #3 Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Alev alev bir model.
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Alev alev bir model.
Efe Sarı Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 Dostum bulabildin mi bir klavye?