1000₺-1500₺ sistem toplama

@Milijas
Haklısınız, RX kartlarda mining sıkıntısı var, ben de düşmüştüm bu tuzağa maalesef. Bu arada Hatay'da oturuyoruz, fazla ilan yok bu konumda maalesef, olsa bile çok pahalı oluyor.

İzmir'de dostum var bir tane dedi ki konumunu buraya al Letgo'da uygun bul yerine alıp sana gönderirim arkadaşın dediğini yaptım hataydan daha pahalı fiyatlar yani bize özel bir şey değilmiş:D.
@Milijas
Haklısınız, RX kartlarda mining sıkıntısı var, ben de düşmüştüm bu tuzağa maalesef. Bu arada Hatay'da oturuyoruz, fazla ilan yok bu konumda maalesef, olsa bile çok pahalı oluyor.

Cooler Master Masterbox Lite 5 gibi bir kasan vardı onu almak hayalim be çok güzel aklıma geldi şimdi.

Cooler Master Masterbox Lite 5 gibi bir kasan vardı onu almak hayalim be çok güzel aklıma geldi şimdi.
Önü tamamen cam hava akışı olmayan bir kasaydı. Onun aynısı ama önü mesh olup hava akışı çok iyi olan MB511'e bak.
Ben bayağı iyi bir kasa almıştım hava akışı falan çok iyiydi ama kargo Dörtyol şubesine geldiği için alamadım o yüzden geri döndü. Geri dönecek mi, orası muamma. 🤣

Önü tamamen cam hava akışı olmayan bir kasaydı. Onun aynısı ama önü mesh olup hava akışı çok iyi olan MB511'e bak.
Ben bayağı iyi bir kasa almıştım hava akışı falan çok iyiydi ama kargo dörtyol şubesine geldiği için alamadım o yüzden geri döndü. Geri dönecek mi, orası muamma. 🤣

Açılması çok iyiydi bu arada i5 4460 mı yoksa 3470 mi?

Aradaki fiyat farkı çok fazla değilse 4460.

3470 250₺ 4460 350₺
Aradaki fiyat farkı çok fazla değilse 4460.
o samsung olan satıldı bugün sahibinden bir adamla anlaştım 900tl monitör 144 hz 1 ms adam get açarım diyor ama 1035tl oluyor öyle get olmadan havale ile 900 istiyior sence güvenilir mi ekim 2009 üyesi https://www.sahibinden.com/ilan/iki...44-hz-curved-oyunce-monitoru-813417106/detay/

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı