1000-1500 TL arası oyun kasası

Süleyman Uysal

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2014
Mesajlar
215
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşım için bir kasa toplamayı düşünüyoruz. Piyasadaki tüm oyunları çalıştırabilen ultrası çok önemli değil ama low da olmasa güzel olur :D ben biraz kaba tasla bişeyler baktım ama sizinde fikrinizi almak isterim

Sistem şu şekilde


Şimdi az çok işlemci ekran kartı anlıyorum ama anakart modelleri hakkında en ufak fikrim yok :D Crossfire modelleri var SLI lar felan var onlar nelerdir. Tek ekran kartı takıcaz usb 3.0 olursa güzel olur. Birde ram lerde low profile diye bir olay var o nedir onuda merak ettim birde ram olarak corsair mi kingston mı bilemedim. birde PSU yeterli gelirmi yada daha ucuza bir kasa bulunabilirmi. Bu topladığım sitede işlemci soğutucu yok ama kendi kasamda kullandığım cooler master kule tipi bir soğutucu takıcaz 212 EVO ydu galiba. Benim bildiklerim bukadar önerilerinizi ve geliştirme yorumlarınızı bekliyorum :) Ha birde son olarak FX 6300 mü yoksa FX 8320 mi ? arada 80 tl fark var ama 2 de çekirdek farkı var yoksa biraz daha paraya kıyıp FX 8350 mi ? o 4.0 ghz
 
Bu fiyatlarin bu kadar olacagina inanmam. Her turlu iddaaya girerim, bu fiyatlar dogru degil. Bir anda KDV girer, sok olursun. Vatanbilgisayar'dan topla ve sunlari al.

İslemci: i3-4150
Anakart: ASUS H81M-PLUS
RAM: GSKILL Ripjaws 4GB 1600MHz
Ekran Karti: Sapphire R9 270X DUAL-X O.C
HDD: WD Caviar Blue 1TB 7200Rpm
Kasa: Cooler Master RC-K380 600W
 
Yeni nesil teknoloji, yeni nesil sogutma, daha az guc tuketimi, daha uygun fiyat.
Cunku o topladiginiz sistemdeki fiyatlar dogru degil. FX-8320 istesek de o kadar olamaz. Su anda vatanda 400TL civari. R9 270X'ler de 520-550TL arasi.
 
Bahsettigin sey ekran karti arkadasim. Vatan bilgisayara bagli falan degilim, cogu arkadasa diledigi yerden oneri sunuyorum. FX-8320 gibi bir islemciyi 310TL'ye al, benim karsima sonra cik.
 
Vatan bilgisayarın hafta sonunu indirimli fiyatları en uygunu. Diğer sitelerde belki bir ürün daha uygun fiyatlı olabilir ama diğer ürünlerin fiyatlarının vatandan daha pahalı olduğunu göreceksiniz. Millet boşuna vatandan alışveriş yapmıyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı