1000-1500 TL Arası Telefon Önerisi

Gökenzi

Hectopat
Katılım
10 Mart 2018
Mesajlar
276
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, kriterlerim bu fiyat aralığında Samsung öncelikli. Performansı yüksek (Antutu vs.), pili yüksek kapasiteli olan bir model önerisi. Samsung istememin sebebi, bir sorun olduğunda doğrudan servise götürüp halledebilmem.
Teknik servis evime çok yakın ve hızlı çalışıyor. Telefonu annem için düşünüyorum o yüzden uzun süre kasmadan takılmadan ilerlesin ve pili uzun gitsin yeterli. Xiaomi Huawei gibi markaları pek düşünmüyorum. Xiaomi teknik destek konusunda tereddüte düşürüyor, Huawei'yi zaten biliyorsunuz :)

Kısacası fiyat/performans ürünü Samsung önerisi istiyorum. Düşündüğüm modeller A20 ve M20. Antutu puanları çok yakın.
 
AnTuTu puanı yüksek istiyorsanız Samsung unutmak gerek ve Huawei Google gitme gibi bir durum yok Mate 30 öncesi telefon için.

Xiaomi istemiyorum demişsiniz ama ben yinede söyleyeyim bu bütçede alabileceğiniz en iyi telefonlardan biri Xiaomi Redmi Note 7 32 GB 3 GB RAM olan versiyonu ek olarak güncelleme önemli değilse Meizu X8 bakabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı