Her şeyi neden sıfır olarak düşünüyorsunuz ki? Bazı parçaları 2. el alarak canavar gibi oyun sistemi toplanabiliyor. Ben fazla araştırmamıştım. Belki 2. nesil i7 işlemci bile toplanabilir o paraya.Böyle bir şey mümkünse aynı sistemden bir tane de ben istiyorum.Beklemedeyim.
Aynen katılıyorum size. İlerde GTX1060 ekran kartı da ilave edilir bu sisteme. Canavar gibi olur. Yada upgrade seçeneğinden R52400G işlemci seçilirse uzun süre ekran kartı bile almasına bile gerek kalmaz. Bence de biraz daha bütçeyi arttırıp son nesil almalı.DA-MAA/R3 2200G/AMD Vega 8 Grafik İşemci/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Bütçenizi 300 TL civarında arttırabilirseniz son nesil bir sistem alabilirsiniz.
DA-MAA/R3 2200G/AMD Vega 8 Grafik İşemci/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Bütçenizi 300 TL civarında arttırabilirseniz son nesil bir sistem alabilirsiniz.
Aynen katılıyorum size. İlerde GTX1060 ekran kartı da ilave edilir bu sisteme. Canavar gibi olur. Yada upgrade seçeneğinden R52400G işlemci seçilirse uzun süre ekran kartı bile almasına bile gerek kalmaz. Bence de biraz daha bütçeyi arttırıp son nesil almalı.
Oyunu oynamak farklı bir olay oyunu 100 FPS ve üstü değerlerde oynamak farklı bir olay. Dolar kurunun yüksek olduğu günlerde düşük bütçede 100 FPS gibi değerleri düşünmek saçma. GT 1030 PUBG'de 30 FPS gibi değerler veriyor fakat arkadaş bu değerleri istemiyor. Yorum yaparken konu sahibinin istekleri doğrultusunda yorum yapın. Bütçenizi artırmanız gerekiyor aksi taktirde güncel oyunlarda üst düzey performans alamazsınız.
Core 2 Quad işlemciler güçlü, kabul fakat ortaya 2. el durumu girince adam seni kazıklayabilir, bozuk şey satabilir. Riske girmemek en iyisi.Çok rahat toplarsınız. Bende kasa ve güç kaynağı vardı. Üzerine ikinci el işlemci, anakart ve ram aldım. Yanına sıfır olarak HDD ve ekran kartı aldım. Şuan PUBG bile oynuyorum. Sistemim şu şekilde;
Asus G41 anakart
İntel Q9550 4 çekirdek işlemci
2*4 GB DDR3 1333 Mhz bellek
MSI GT1030 2 Gb ekran kartı
500 GB HDD
Bu sistem ile 1080p yada 720p ayarlarda çok rahat şekilde PUBG açıyor. Ayrıca güzel bir araştırma yaparak alırsanız çok daha ucuza getirirsiniz sistemi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her şeyi neden sıfır olarak düşünüyorsunuz ki? Bazı parçaları 2. el alarak canavar gibi oyun sistemi toplanabiliyor. Ben fazla araştırmamıştım. Belki 2. nesil i7 işlemci bile toplanabilir o paraya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.