1000-1500 TL CS:GO İçin PC Toplama

Oyunu oynamak farklı bir olay oyunu 100 FPS ve üstü değerlerde oynamak farklı bir olay. Dolar kurunun yüksek olduğu günlerde düşük bütçede 100 FPS gibi değerleri düşünmek saçma. GT 1030 PUBG'de 30 FPS gibi değerler veriyor fakat arkadaş bu değerleri istemiyor. Yorum yaparken konu sahibinin istekleri doğrultusunda yorum yapın. Bütçenizi artırmanız gerekiyor aksi taktirde güncel oyunlarda üst düzey performans alamazsınız.
Farkındaysanız arkadaş GS:GO demiş. Ben PUBG bile açıyor dedim. Ayrıca 40 fps altı görmedim şimdiye kadar 720p de. Bende arkadaşın isteğine göre yazdım zaten.

Beyler R3 2200G den bence uzak durmak gerek. Hem çekirdek sayısı, hem de içindeki GPU modelinden dolayı R5 2400G öneriyorum. Aralarında çok fiyat farkı yok. Biraz geç alın ama almışken R5 2400G alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş CS:GO olduğunu belirtmemiş bu yüzden öyle yorum yazdım.
Başlığa bakın lütfen.

Eki Görüntüle 289165
R3 2200G sığdıramadım.

Core 2 Quad işlemciler güçlü, kabul fakat ortaya 2. el durumu girince adam seni kazıklayabilir, bozuk şey satabilir. Riske girmemek en iyisi.
Öyle bir şey yapamaz. Mesela gg sitesinden aldığında geri iade şartı var bir çok satıcıda. Deneyip onay veriyorsunuz. Ben oradan aldım ve işlemci canavar gibi çıktı.

Beyler R3 2200G den bence uzak durmak gerek. Hem çekirdek sayısı, hem de içindeki GPU modelinden dolayı R5 2400G öneriyorum. Aralarında çok fiyat farkı yok. Biraz geç alın ama almışken R5 2400G alın.

Başlığa bakın lütfen.

Öyle bir şey yapamaz. Mesela gg sitesinden aldığında geri iade şartı var bir çok satıcıda. Deneyip onay veriyorsunuz. Ben oradan aldım ve işlemci canavar gibi çıktı.
Sahibinden gibi siteler için dedim. Eğer görüşmeden alacaksa, kargoya verecekse adam bozuk mal satar, sonra da "Ben gönderdiğimde sağlamdı.," der geçiştirir işi.

Bence şimdiye kadar İntel'in çıkarmış olduğu en güçlü işlemci quad serisi, AMD'nin çıkarmış olduğu ise Athlon64 serisi işlemciler. Bu iki seri sınıflarının zirve noktaları. Ondan sonra neden ise böyle fark atan işlemciler çıkmadı.

Çok rahat toplarsınız. Bende kasa ve güç kaynağı vardı. Üzerine ikinci el işlemci, anakart ve ram aldım. Yanına sıfır olarak HDD ve ekran kartı aldım. Şuan PUBG bile oynuyorum. Sistemim şu şekilde;
Asus G41 anakart
İntel Q9550 4 çekirdek işlemci
2*4 GB DDR3 1333 Mhz bellek
MSI GT1030 2 Gb ekran kartı
500 GB HDD
Bu sistem ile 1080p yada 720p ayarlarda çok rahat şekilde PUBG açıyor. Ayrıca güzel bir araştırma yaparak alırsanız çok daha ucuza getirirsiniz sistemi.

Cevap vermeye unuttum kusura bakmayın. Peki bu yazdığınız sistem özelliklerini herhangi bir akıllı pc toplama sitesinden kasaya uyumlu bir şekilde önerebilir misiniz? Siz yazıyorsunuz ama ben bunları sitede arattığım zaman bulamayabiliyorum ya da kasa, güç kaynağı vs. gibi özelliklerle uyumlu bir hale getirebilecek bilgiye sahip olmadığımdan dolayı yazdıklarınızı bir araya getiremiyorum. Biraz daha açık bir şekilde yardımcı olur musunuz?

Sahibinden gibi siteler için dedim. Eğer görüşmeden alacaksa, kargoya verecekse adam bozuk mal satar, sonra da "Ben gönderdiğimde sağlamdı.," der geçiştirir işi.
Haklısınız ama en güvenilir 2. el sitesi gg şuan. Çünkü satıcı en az 1 ay garanti veriyor. Bende orada çok alış veriş yaptım. Yüzüm kara çıkmadı. Fiyat olarakta en düşük fiyatlar orada.

Cevap vermeye unuttum kusura bakmayın. Peki bu yazdığınız sistem özelliklerini herhangi bir akıllı pc toplama sitesinden kasaya uyumlu bir şekilde önerebilir misiniz? Siz yazıyorsunuz ama ben bunları sitede arattığım zaman bulamayabiliyorum ya da kasa, güç kaynağı vs. gibi özelliklerle uyumlu bir hale getirebilecek bilgiye sahip olmadığımdan dolayı yazdıklarınızı bir araya getiremiyorum. Biraz daha açık bir şekilde yardımcı olur musunuz?
Mesela gittigidiyor diye bir site var. Orada önce G41 anakart arayın. Onu sepete ekleyin. Sonra quad core işlemci aratın ve onu sepete ekleyin. Sonra aynı model olmak şartıyla DDR3 4 Gb 2 adet bellek sepete ekleyin. Diğer bileşenleri bence sıfır alın. Arama yaparken ucuzdan pahalıya sıralama yapın ve satıcının yıldız seviyesine bakın. Aldığı yorumlara bakın. Kasa, PSU ve HDD sıfır olsun. Ektan kartını 2. el alsanızda olur. Ama bana sorarsanız sıfır alın ve en az GT1030 alın. O fiyat aralığına denk gelecek.

AMD Ryzen 3 2200G + 240 GB SSD
Böyle bir şey buldum bence bunu almalısın dostum.
Hayır onu almamalı. Neden mi?
1. Anakart A serisi
2. Ram tek modül
Onun yerine üstteki öneriyi alması daha yararlı olur.

Mesela gittigidiyor diye bir site var. Orada önce G41 anakart arayın. Onu sepete ekleyin. Sonra quad core işlemci aratın ve onu sepete ekleyin. Sonra aynı model olmak şartıyla DDR3 4 Gb 2 adet bellek sepete ekleyin. Diğer bileşenleri bence sıfır alın. Arama yaparken ucuzdan pahalıya sıralama yapın ve satıcının yıldız seviyesine bakın. Aldığı yorumlara bakın. Kasa, PSU ve HDD sıfır olsun. Ektan kartını 2. el alsanızda olur. Ama bana sorarsanız sıfır alın ve en az GT1030 alın. O fiyat aralığına denk gelecek.

Hayır onu almamalı. Neden mi?
1. Anakart A serisi
2. Ram tek modül
Onun yerine üstteki öneriyi alması daha yararlı olur.
Dediğin gibi olabilir ancak benim önerdiğim sistem DDR4 siz DDR3 sistem öneriyorsunuz anakartın a serisi olması DDR4 platformundan geri olması anlamına gelmez bu fiyata bu anakart.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı