1000-1500 TL CS:GO İçin PC Toplama

Beyler APU sistem önerirken lütfen belleklerin dual olmasını göz önüne alın. Tek modül bellekte yarı performans alır adam. Frekanstan çok dual olması daha önemli. Örnek olarak tek modül 3200 Mhz 16gb bellek yerine, 3000 Mhz 2*8Gb dual bellek daha iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğin gibi olabilir ancak benim önerdiğim sistem DDR4 siz DDR3 sistem öneriyorsunuz anakartın a serisi olması DDR4 platformundan geri olması anlamına gelmez bu fiyata bu anakart.
Arkadaşım senin önerdiğin sistem tek modül bellek kullanıyor. Performansa etkisi nedir biliyormusun? Yukarda biraz daha yüksek fiyata daha iyi sistem önerisi var. APU sistem için tek kanal bellek kullanmak intihar.

Beyler APU sistem önerirken lütfen belleklerin dual olmasını göz önüne alın. Tek modül bellekte yarı performans alır adam. Frekanstan çok dual olması daha önemli. Örnek olarak tek modül 3200 Mhz 16gb bellek yerine, 3000 Mhz 2*8Gb dual bellek daha iyidir.

Arkadaşım senin önerdiğin sistem tek modül bellek kullanıyor. Performansa etkisi nedir biliyormusun? Yukarda biraz daha yüksek fiyata daha iyi sistem önerisi var. APU sistem için tek kanal bellek kullanmak intihar.
Haklısın Ram'leri (4x2) olarak değiştirebilirse fiyat dengesini korur.

Mesela gittigidiyor diye bir site var. Orada önce G41 anakart arayın. Onu sepete ekleyin. Sonra quad core işlemci aratın ve onu sepete ekleyin. Sonra aynı model olmak şartıyla DDR3 4 Gb 2 adet bellek sepete ekleyin. Diğer bileşenleri bence sıfır alın. Arama yaparken ucuzdan pahalıya sıralama yapın ve satıcının yıldız seviyesine bakın. Aldığı yorumlara bakın. Kasa, PSU ve HDD sıfır olsun. Ektan kartını 2. el alsanızda olur. Ama bana sorarsanız sıfır alın ve en az GT1030 alın. O fiyat aralığına denk gelecek.

Mesajda yazdığınız siteyi biliyordum dediğiniz şekilde G41 anakart yazıp arattım ancak Asrock G41C, Hiper G41 D3, Asus P5G41T vb. modeller çıkıyor hangisini seçmem gerekiyor? Aynı şekilde quad core işlemci diye arattığımda da İntel, AMD ve Asrock gibi markalar çıkıyor. Ram için de AMD ve Kingston çıkıyor. PSU kasa diye arattığımda ise Nagas, Corsair gibi modeller çıkıyor. Şimdi ben burada yazdığınız model isimlerini aratıp kafama göre eklerim ama uyumlu olur mu olmaz mı bilmiyorum bu yüzden rica etsem marka ve fiyatlarını da belirterek biraz daha açıklayacı bir şekilde yazar mısınız?

Mesajda yazdığınız siteyi biliyordum dediğiniz şekilde G41 anakart yazıp arattım ancak Asrock G41C, Hiper G41 D3, Asus P5G41T vb. modeller çıkıyor hangisini seçmem gerekiyor? Aynı şekilde quad core işlemci diye arattığımda da İntel, AMD ve Asrock gibi markalar çıkıyor. Ram için de AMD ve Kingston çıkıyor. PSU kasa diye arattığımda ise Nagas, Corsair gibi modeller çıkıyor. Şimdi ben burada yazdığınız model isimlerini aratıp kafama göre eklerim ama uyumlu olur mu olmaz mı bilmiyorum bu yüzden rica etsem marka ve fiyatlarını da belirterek biraz daha açıklayacı bir şekilde yazar mısınız?
Asrock G41C aradığınız anakart. Bence siz şöyle yapın. Anakartı 775 sokete göre aratın. İşlemci de aynı şekilde. Bellekler DDR3 1333 Mhz olarak aratın. İstediğiniz sonuçlar çıkar. Anakartta dikkat edin G41 çipset olsun.

Asrock G41C aradığınız anakart. Bence siz şöyle yapın. Anakartı 775 sokete göre aratın. İşlemci de aynı şekilde. Bellekler DDR3 1333 Mhz olarak aratın. İstediğiniz sonuçlar çıkar. Anakartta dikkat edin G41 çipset olsun.
Hatta hepsi aradığımız anakart. Hepsi uyumlu q9550 işlemci için.

PSU, kasa ve harddisk için sıfır bakın. Sakın onları 2. el almayın.

Asus P5g41t-m Lx Lga775 Ddr3 Anakart GittiGidiyor'da 330261240
4gb Ddr3 1600mhz Masaüstü Pc Ram Sifir Garantili Kapali Kutu Tüm Işlemcilere Uyumlu GittiGidiyor'da 333342634
Intel Core2 Quad Processor Q9550 (12m Cache, 2.83 GittiGidiyor'da 330206174

Bu 3 ürüne bakın

Anakartı Asus almanız yararınıza olur. Ben oto OC. ile şuan 3,25 Ghz ile kullanıyorum işlemcimi. Soğutucum 50 Tl lik soğtucu :)

Benim önerdiğim bileşenler 600 TL tutuyor. Bellek 2*4 Gb olarak. Gerisi size kalmış. Ama mahçup olmayacağıma eminim.

Bütün satıcılar %90 üzeri olumlu yorum almış. Ona da dikkat edin lütfen.

Son düzenleme:

Hatta hepsi aradığımız anakart. Hepsi uyumlu q9550 işlemci için.

PSU, kasa ve harddisk için sıfır bakın. Sakın onları 2. el almayın.

Asus P5g41t-m Lx Lga775 Ddr3 Anakart GittiGidiyor'da 330261240
4gb Ddr3 1600mhz Masaüstü Pc Ram Sifir Garantili Kapali Kutu Tüm Işlemcilere Uyumlu GittiGidiyor'da 333342634
Intel Core2 Quad Processor Q9550 (12m Cache, 2.83 GittiGidiyor'da 330206174

Bu 3 ürüne bakın

Anakartı Asus almanız yararınıza olur. Ben oto OC. ile şuan 3,25 Ghz ile kullanıyorum işlemcimi. Soğutucum 50 Tl lik soğtucu :)

Benim önerdiğim bileşenler 600 TL tutuyor. Bellek 2*4 Gb olarak. Gerisi size kalmış. Ama mahçup olmayacağıma eminim.

Bütün satıcılar %90 üzeri olumlu yorum almış. Ona da dikkat edin lütfen.

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim. Son olarak ekran kartı, soğutucu, disk için de aynı şekilde link atarak öneride bulunmanız mümkün mü acaba? Birde tüm bunları kasa içerisinde bir araya getirdikten sonra kullandığım monitör ile bir uyum sorunu yaşar mı sistem ve bahsettiğiniz PSU kasada güç kutusu bulunuyor mu onu ayrıca alıp diğerleriyle birlikte kasaya yerleştirmem mi gerekiyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı