1000-1500 TL klavye önerisi

Akatshix

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben kuzenimle anlaşıp klavye almayı düşünüyoruz. Bazı alışveriş sitelerinde aynı üründen alınca ya da ilkini alınca %x indirim veren gibi programlar oluyordu. Hem klavye hem de bu tür indirimler yapabilecek, cazip fiyata sahip (1-1.5k) kaliteli Switch'i fark etmeksizin (çok gürültülü olmasın da nasıl isterseniz) klavye lazım. Ne dersiniz?

Arkadaşlar merhaba, ben kuzenimle anlaşıp klavye almayı düşünüyoruz. Bazı alışveriş sitelerinde aynı üründen alınca ya da ilkini alınca %x indirim veren gibi programlar oluyordu. Hem klavye hem de bu tür indirimler yapabilecek, cazip fiyata sahip (1-1.5k) kaliteli Switch'i fark etmeksizin (çok gürültülü olmasın da nasıl isterseniz) klavye lazım. Ne dersiniz?
Manyetik istiyorsan ace60 pro mekanik istiyorsan g75 pro

Kendi açtığım konu da indirimleri nasıl kullanacağını anlattım.

Manyetik istiyorsan ace60 pro mekanik istiyorsan g75 pro

Kendi açtığım konu da indirimleri nasıl kullanacağını anlattım.
Hocam peki siz dersiniz ki "ulan şu çok iyidir , bende memnun kaldım , öneririm" diyebileceğin bir klavye var mı ?

Peki hocam anlattığınıza göre , bunu iyzico ya da farklı merkezlerle indirime sahip mi ?
Yani sorduğunuz soruyu pek anlamadım ama gaming gende geçerli tüm indirimleri zaten konuya yazdım. Üçünü de kullanıyorsunuz, ödeme yaptıktan sonra size bakiye olarak geri veriyorlar belirtlien tutarı. Sanal kart ile beraber kullanıyorsunuz.

Yani sorduğunuz soruyu pek anlamadım ama gaming gende geçerli tüm indirimleri zaten konuya yazdım. Üçünü de kullanıyorsunuz, ödeme yaptıktan sonra size bakiye olarak geri veriyorlar belirtlien tutarı. Sanal kart ile beraber kullanıyorsunuz.
Kablosuz ya hocam , ondan diyorum input lag falan yaşatır mı diye.

Bir de oraya kaydımız yokken kayıt açsak da oluyor değil mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı