1000-1500 TL mekanik klavye tavsiyesi

Bütçe
1000-1500
Tam boyut istiyorsanız Omen bakabilirsiniz Cherry MX Switch bulunuyor. Tam boyut olarak XPG Summoner Türkçe Q red Switch ona da bakabilirsiniz
 
Selam,
Ben de 2 adet klavye siparişi verdim. Birini bugün teslim aldım, diğeri de yarın gelecek değerlendirip beğendiğimi kullanacağım. Aldığım klavyelerin linklerini bırakıyorum.


XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) - Gaming.Gen.TR (Silver Switch'i de aynı fiyat.)

Cooler Master olan Low profile XPG bakabilirsiniz alışık olmayabilirsiniz Low profile için.

Kablosuz olarak iyi K68.
 
@Crest sonuçtan en kısa sürede haberdar edebilir misiniz? Konuyu takip eden bizler için de aydınlatıcı olacaktır bu bütçede.
Yarın XPG’yi de teslim alınca karşılaştırıp haber ederim.

@Hiken XPG'yi az önce teslim alıp inceledim. Sanırım önce SK652'yi incelediğim için hiç etkilenmedim. SK652'yi daha çok beğendim açıkçası. Fiyatı, ilk izlenimi, hissiyatı daha güzel geldi. Tek sorun SK652'de bazı tuşlarda çınlama var ama XPG'de hiç yok. Boş bir zaman daha detaylı değerlendirip, tercihimi yapacağım. Şu an için gönlüm SK652'den yana.
 
Son düzenleme:
@Crest çok teşekkür ederim dönüşünüz için aydınlatıcı oldu, nihai kararınızı da bekliyorum takipteyim. Aslında bunu bir inceleme konusunda detaylandırsanız sanırım daha faydalı olur ve daha çok ilgi görebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı