1000-1500 TL mouse önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üreticinin yazdığı teknik veriye göre iyi olacak diye bir şey yok.
Hangi ürünün iyi olduğunu uzun kullanım testi belirler.
Ben bu ürünü 2.5 seneden fazla kullandım en ufak problemi yok. FPS ve hikayeli oyunları çok rahat oynuyorum. Tutuş hissiyatı standart çoğu kişinin rahat tutacağı bir mouse.
Uzun ömrülü olduğunu görüyorum.
Ağırlığı tam yerinde.
Tasarım olarak iyi ve beyaz renk konu sahibinin belirttiği gibi.

Bu ürünü önermemde bir sorun yok. Siz neden gelip benim önerime dislike atıyorsunuz?
Eğer yaşadığınız olumsuz bir deneyim yoksa benim önerdiğim ürünü kötülemeye hakkınız yok.
Kendi önerinizi atın. Seçimi konu sahibi yapsın.

BİM'den aldığım 30 liralık ofis faresi de bana sorun yaşatmıyor. İyi mi oluyor böyle olunca.

Ben bu ürünü 2.5 seneden fazla kullandım en ufak problemi yok. FPS ve hikayeli oyunları çok rahat oynuyorum. Tutuş hissiyatı standart çoğu kişinin rahat tutacağı bir mouse.
Ağırlığı tam yerinde.

Bu ürünü önermemde bir sorun yok. Siz neden gelip benim önerime dislike atıyorsunuz?
Eğer yaşadığınız olumsuz bir deneyim yoksa benim önerdiğim ürünü kötülemeye hakkınız yok.

Kendi fikrimini belirtiyorum "beğenmedim" bu benim bir hakkım neden bu kadar takıldın buna?

414 değerlendirme, 4.8 puan alınmış bir mouse'tan bahsediyoruz. Ayrıca bu ürünün mcu çöp ve rezalet skatezlere sahip. En basit örneği bu, kısaca.
Yorumlar 4.8 puan.
Teknik veriler ise bu mouse’un çöp olduğunu kanıtlıyor.

Kendi kafandan element uydurma. Kullandığım modeli uzun süre kullanıp olumsuz deneyimini yazan olmadı bu konuya.

414 değerlendirme, 4.8 puan alınmış bir Mouse'tan bahsediyoruz. Ayrıca bu ürünün mcu çöp ve rezalet skatezlere sahip. En basit örneği bu, kısaca.
Yorumlar 4.8,
Teknik veriler ise bu farenin çöp olduğunu kanıtlıyor.

Hayır 4.8😡 elimdeki Lamzu Atlantis'i ve Scyrox'ları satıp X3 alacağım😏

Kendi kafandan element uydurma. Kullandığım modeli uzun süre kullanıp olumsuz deneyimini yazan olmadı bu konuya.
Sanki dünyanın en iyi ürünü. Tekrar söylüyorum REZALET bir ürün. Bunu unutmayın. Ayrıca daha fazla saçmalamayı bırakın. Belli ki sizde "ben kullanıyorsan kalitelidir" diyen kitledensiniz.

Ağırlığı tam yerinde.

İyi fare görmediğinizden size iyi gelmesi normal. Attığınız mouse bırakın 1000'i. 400TL etmeyecek bir mouse. Ödediğiniz parayı ürüne değil üstündeki markaya ödüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı