1000-1500 TL mouse pad önerisi

Tamamdır o zaman bunu ürünü alayım, bir de SteelSeries'e göre her türlü daha mı iyidir diyorsunuz. Aradaki farka değer mi?

Kesinlikle değer.

SteelSeries QCK'den geçtim kesinlikle fark ediyor. Harika bir mouse pad. Bu sabah elime ulaştı. Ben Speed modelini aldım. Eş zamanlı olarak DeathAdder V3 Pro mouse da almıştım. Hem mouse hem mouspad değişmiş oldum. Yağ gibi akıyor, hissiyatı çok güzel, tasarımı çok şık. Hibrid modeller elde kumlu hissiyat bırakıyor, mouse sanki bir şeye takılıyormuş gibi hissettiriyor o yüzden Speed aldım. Elim hızlandı baya, sens düşürmekle düşürmemek arasında kaldım. Muhtemelen 1-2 haftaya hem fareye hem mouse Pad'e alışırım
 
SteelSeries QCK'den geçtim kesinlikle fark ediyor. Harika bir mouse pad. Bu sabah elime ulaştı. Ben Speed modelini aldım. Eş zamanlı olarak DeathAdder V3 Pro mouse da almıştım. Hem mouse hem mouspad değişmiş oldum. Yağ gibi akıyor, hissiyatı çok güzel, tasarımı çok şık. Hibrid modeller elde kumlu hissiyat bırakıyor, mouse sanki bir şeye takılıyormuş gibi hissettiriyor o yüzden Speed aldım. Elim hızlandı bayağı, sens düşürmekle düşürmemek arasında kaldım. Muhtemelen 1-2 haftaya hem fareye hem mouse Pad'e alışırım.

Bende aynı mouseı almayı planlıyorum o zaman hazır tecrübe edindiğine göre öneriyorsan da bu mousepadi de alayım, ancak hibrid mi normal mi alayım tam karar veremedim şimdi.
 
Bende aynı mouseı almayı planlıyorum o zaman hazır tecrübe edindiğine göre öneriyorsan da bu mousepadi de alayım, ancak hibrid mi normal mi alayım tam karar veremedim şimdi.

Hibrid olarak yakin zamanda klasse longteng huoyun aldım ancak o kadar pürüzlü hissettirdi ki iade ettim. Güzel mousepaddi ama elimin altında çok kumlu bir hissiyat bıraktı. Mouse sanki bir şeye sürterek hareket ediyor gibi. Bu wraitin hibridi nasıldır bilemiyorum ama Speed modeli çok iyi. Çok hızlı da değil mouse güzel bir sekilde duruyor. Tasarımı da çok şık bence. Speed'i tavsiye ederim. Bu kumlu hissiyat beni rahatsiz etmez derseniz hibrid de alınabilir ancak Speed de üzmez
 

Yeni konular

Geri
Yukarı