1000-1500 TL red switch %60 klavye önerisi

Yasin1233214

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar en fazla 1500 TL'ye kadar çıkabilirim. ReDragon K617 Fizz düşünmüştüm ama kronik yay sesleri ve kalitesiz switch şikayetleri gördüm. RK65 almayı düşünüyordum ama İngilizce klavyeye alışamayacağımdan korkuyorum biraz. Türkçe klavyeside 1900 TL. O yüzden 1500 TL'yi aşmayacak şekilde önerirseniz sevinirim.

R65 alın hocam. Bu fiyata daha iyisini zod bulursunuz. Korkmayın biraz zaman geçtikten sonra alışıyorsun. En kötü Türkçe keycaps alıp takarsın.

Veya maddi gücün yoksa küçük kağıtlara Ğ, Ç, Ö, Ü gibi harfleri silinmez bir kalemle yazıp tuşun üstüne yapıştırabilirsin. Ben eski klavyemi öyle kullanmıştım birkaç hafta. Sonra çıkarmıştım.

R65 alın hocam. Bu fiyata daha iyisini zod bulursunuz. Korkmayın biraz zaman geçtikten sonra alışıyorsun. En kötü Türkçe keycaps alıp takarsın.

Veya maddi gücün yoksa küçük kağıtlara Ğ, Ç, Ö, ü gibi harfleri silinmez bir kalemle yazıp tuşun üstüne yapıştırabilirsin. Ben eski klavyemi öyle kullanmıştım birkaç hafta. Sonra çıkarmıştım.

Hocam nereden alabilirim acaba Sinerji'de çok sorun yaşayan olduğu için çok güvenemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı