1000 - 1500 TL'ye kablosuz veya kablolu kaliteli mouse önerisi

EnesKY.1

Femtopat
Daha fazla  
Şu an G300s kullanıyorum, 4 yıldır iyi dayandı ancak kronik sorunları başladı. Kablolu veya kablosuz mouse arıyorum. Trendyol'da çok satanlardan birkaç tane buldum, tercihen kablosuz olursa tabii ki daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Makro ayarlaması ve driver desteği olması önemli.

Attack Shark yabancıların kullandığı güzel bir marka diye biliyorum.

Şu an baktım G305 de aynı kronik sorunlara sahipmiş öveni de çok söveni de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Logitech m650L sağ kullanıyorum 7-8 ay oldu pili hala yüzde 65. Gayet güzel cihaz tavsiye ederim. Elleriniz küçükse orta boyunu da alabilirsiniz. Hem ofis hem oyunda oynuyorum.

Wraith'den alırsanız mouse gibi ürünlerin asla iadesini almıyolar. Bozuk gelirse ve tamir edemezlerse öyle kalıyor elinizde.

Neden bu VXE'yi bu kadar öneriyorsunuz arkadaşlar? Biraz bilgi verebilir misiniz ilk defa duyuyorum çünkü rica etsem.

Wraith'den alırsanız mouse gibi ürünlerin asla iadesini almıyolar. Bozuk gelirse ve tamir edemezlerse öyle kalıyor elinizde.

Teşekkürler ayrıca.

Bu site nasıldır peki hocam güvenilir gibi geldi ama bunda iadede sorun çıkar mı?

Bu nasıldır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…