EnesKY.1
Femtopat
Daha fazla
Şu an G300s kullanıyorum, 4 yıldır iyi dayandı ancak kronik sorunları başladı. Kablolu veya kablosuz mouse arıyorum. Trendyol'da çok satanlardan birkaç tane buldum, tercihen kablosuz olursa tabii ki daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Makro ayarlaması ve driver desteği olması önemli.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Attack Shark yabancıların kullandığı güzel bir marka diye biliyorum.
Şu an baktım G305 de aynı kronik sorunlara sahipmiş öveni de çok söveni de.
Logitech G305 Lightspeed Beyaz Kablosuz Oyuncu Mouse 910-005292 Fiyatı - Trendyol
logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse, Beyaz 910-005292 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Attack Shark X11 SUPERLIGHT 22000 DPI PAW3311 Şarj İstasyonuna Sahip Kablosuz Oyuncu Faresi - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark X11 SUPERLIGHT 22000 DPI PAW3311 Şarj İstasyonuna Sahip Kablosuz Oyuncu Faresi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Attack Shark X3 SUPERLIGHT KABLOSUZ OYUNCU MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark X3 SUPERLIGHT KABLOSUZ OYUNCU MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Attack Shark yabancıların kullandığı güzel bir marka diye biliyorum.
Şu an baktım G305 de aynı kronik sorunlara sahipmiş öveni de çok söveni de.
Son düzenleyen: Moderatör: