1000 - 1500 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
1000-1500
Kötü çünkü?
Kronik sorunlu bir mouse.
İnanın "bilindik" markalardan kat kat iyi fareler var.
E-sporcular sizin kötü dediğiniz markaları kullanıyor.

Mouseyi düzgün kullandinmi hiçbir sıkıntı olmaz. Ayrica e sporcular kullanıyor diye iyi olacak değil o zaman her şeyi e sporcuların kullandığından alalım e sporcu kullaniyorsa sponsorudur. Ayrıca "bilindik" derken bu fiyatlarda dedim anlayabileceğinizi düşünüyorum bu fiyatlarda alacak sonra bozuldu diyelim örneğin su temasi garantiye gönderdiğinde en azından teknik destek iyi olmali ki memnun kalsin insanlar.

Mouseyi düzgün kullandinmi hiçbir sıkıntı olmaz. Ayrica e sporcular kullanıyor diye iyi olacak değil o zaman her şeyi e sporcuların kullandığından alalım e sporcu kullaniyorsa sponsorudur. Ayrıca "bilindik" derken bu fiyatlarda dedim anlayabileceğinizi düşünüyorum bu fiyatlarda alacak sonra bozuldu diyelim örneğin su temasi garantiye gönderdiğinde en azından teknik destek iyi olmali ki memnun kalsin insanlar.

Sizin attığınız mouseler 250 IPS gibi mid tier sensörlere sahip benim attıklarım üst segment sensörlere sahip parça kalitesi olarak iyi.
Memnun kalmasının sebebi sorun çıkarmaması, Rampage mouselerde sıkıntı çıkarmıyor ama ofis faresi sensörleri kullanıyorlar.
Araştırmadan mouse atıyorsunuz.

1725718053731.png

Tıklama ömründe bile daha iyi.
Bir şey satın alırken kalitesine bakın markasına değil.

Sizin attığınız mouseler 250 IPS gibi mid tier sensörlere sahip benim attıklarım üst segment sensörlere sahip parça kalitesi olarak iyi.
Memnun kalmasının sebebi sorun çıkarmaması, Rampage mouselerde sıkıntı çıkarmıyor ama ofis faresi sensörleri kullanıyorlar.
Araştırmadan mouse atıyorsunuz.

Eki Görüntüle 2304997

Tıklama ömründe bile daha iyi.
Bir şey satın alırken kalitesine bakın markasına değil.

250 degil 400 IPS mid tier degil trueMove.
Parça kalitesi olarak Rival 3 de kaliteli.
Ben sorun çıkarır demedim. Düzgün okursanız anlarsınız. 60 milyon tiklama ömrü olsun isterse 80 olsun kolay kolay bitmez ofislerdeki veya devlet kurumlarindaki mouseler niye butmiyor ömürleri o zaman tıklama omrunu kafaya takmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı