Asmodinn Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #11 Hyuuga Neji dedi: Yok. Akko çok güzel marka bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Anladım peki jelly pink purple ve sarı Switch farkı nedir?
Hyuuga Neji dedi: Yok. Akko çok güzel marka bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Anladım peki jelly pink purple ve sarı Switch farkı nedir?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #12 Asmodinn dedi: Anladım peki jelly pink purple ve sarı Switch farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Sarı daha yumuşak ve tok ses.
Asmodinn dedi: Anladım peki jelly pink purple ve sarı Switch farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Sarı daha yumuşak ve tok ses.
Asmodinn Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #13 Hyuuga Neji dedi: Sarı daha yumuşak ve tok ses. Genişletmek için tıkla... Beyazının sarı Switch'li modeli yok galiba . Mecbur siyahi alacağım o zaman. Teşekkürler. @550519 hocam siz ne önerirsiniz? RK61 ve Akko 3068b Plus arasında kaldım. Son düzenleme: 8 Mayıs 2023
Hyuuga Neji dedi: Sarı daha yumuşak ve tok ses. Genişletmek için tıkla... Beyazının sarı Switch'li modeli yok galiba . Mecbur siyahi alacağım o zaman. Teşekkürler. @550519 hocam siz ne önerirsiniz? RK61 ve Akko 3068b Plus arasında kaldım.