1000-1500TL klavye önerisi

icestrawberry

Femtopat
Daha fazla  
2. el veya sıfır fark etmez 1000-1500TL bandında güzel bir klavye önerilerinize açığım. Klavye oyuncu klavyesi değil tüm tuşlar olsun. Aklımda Logitech G213 var ama bilemedim açıkçası. Razer Ornata da düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el veya sıfır fark etmez 1000-1500TL bandında güzel bir klavye önerilerinize açığım. Klavye oyuncu klavyesi değil tüm tuşlar olsun. Aklımda Logitech G213 var ama bilemedim açıkçası. Razer Ornata da düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...MIvN7M68bGjAMV0TkGAB3PshkaEAAYASAAEgJp__D_BwE
Full boyutta oyuncu klavyesi arıyorsunuz sanırım bir de dediklerin membran yani bu bütçede membran almak pek mantıklı değil buna bakabilirsin.

Bence G213 güzel bir klavye

@WinTime beğenmedim atıyorsan bir şey yaz kullandın mı attığım klavyeyi yoksa bu bütçede membran mantıklı değil dedim diye mi attın. Membran en iyi kalitede bile olsa zamanla wasd gibi en çok kullanılan tuşlar ağır kullanıma maruz kalınca hissiyat farkı oluyor o yüzden alınmaz membran.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı