1000-1600 TL Klavye Önerisi

hfikribengi

Hectopat
1000 -1600 TL arası mekanik klavye arıyorum, bu akşam sipariş edeceğim. Razer, Steelseries, Logitech gibi kaliteli markalar kullanmak istiyorum. Razer BlackWidow V3 Tenkeyless'ı gözüme kestirdim, bu klavyenin herhangi bir eksisi var mıdır? Bir de green switch önerirmisiniz?

1000 -1600 TL arası mekanik klavye arıyorum, bu akşam sipariş edeceğim. Razer, Steelseries, Logitech gibi kaliteli markalar kullanmak istiyorum. Razer BlackWidow V3 Tenkeyless'ı gözüme kestirdim, bu klavyenin herhangi bir eksisi var mıdır? Bir de green switch önerirmisiniz?
Saydığın hiçbir markanın bu fiyat bandında kaliteli modeli yok.

Merhaba, o tarz markaların klavyelerini almak akıl kârı değil. Çünkü çoğu özellik yok ve hepsinde belli belli sorunlar oluyor. Bahsettiğiniz Razer klavyede yay sesi problemi var mesela. Çoğu özellikten mahrum klavyeler oluyor.

Benim önerilerim bunlar;

Yukarıda ki MK61 de olabilir.

Bütçenize uygun bunlar var;

Dierya DK61E (Amazon - Gateron Optic Switch)

Kemove K68 (Amazon - Gateron Pro Switch)

Eğer ki 200-300TL daha eklesem neler alabilirim diye düşünürseniz önerilerim bunlar;

Akko 5075S 1900TL'ye geliyor. Yukarıda ki tüm klavyelerden daha iyi.

HyperX Alloy Origins Core

BlitzWolf BW-KB3

Bütçenize uygun olanlarda kendi tercihinizi yapın araştırıp.

Bütçenizi yükseltirseniz Akko veya BlitzWolf öneririm.

Merhaba, o tarz markaların klavyelerini almak akıl kârı değil. Çünkü çoğu özellik yok ve hepsinde belli belli sorunlar oluyor. Bahsettiğiniz Razer klavyede yay sesi problemi var mesela. Çoğu özellikten mahrum klavyeler oluyor.

Benim önerilerim bunlar;

Yukarıda ki MK61 de olabilir.

Bütçenize uygun bunlar var;

Dierya DK61E (Amazon - Gateron Optic Switch)

Kemove K68 (Amazon - Gateron Pro Switch)

Eğer ki 200-300TL daha eklesem neler alabilirim diye düşünürseniz önerilerim bunlar;

Akko 5075S 1900TL'ye geliyor. Yukarıda ki tüm klavyelerden daha iyi.

HyperX Alloy Origins Core

BlitzWolf BW-KB3

Bütçenize uygun olanlarda kendi tercihinizi yapın araştırıp.

Bütçenizi yükseltirseniz Akko veya BlitzWolf öneririm.
akko vergisiyle 2600 olmuş 9 günde keşke tekrar 1900 1800 civarı olsa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı