1000-1800 TL Bütçeye Telefon Tavsiyesi

  • Konuyu başlatan crymaN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 866
Xperia X öneririm. 2620 mAh gözünü korkutmasın, ilk aldığımda 2 günü rahat çıkarıyordu neredeyse. Snapdragon 650'si var, PUBG Mobile rahat atarsın. XDA topluluğunda zaten ROM, Root az da olsa var. Seni yarı yolda bırakacak bir telefon değil. 3. yılımdan gün alıyorum şu an.
Maalesef Sony devri bitti. Yeni telefonları hep kronik sorunlu ve servisi berbat. Geçen sene bir teknoloji mağazasında çalıştım Sony telefonlar genelde servisten dönmüyordu.
 
Garantiyi çok fazla takmıyorsanız (12 senedir telefon kullanıyorum birkez bile garantiye göndermedim) Kayıtlı bir mi 9 se alabilirsiniz.
 
Telefonun bataryası, oyun performansı ve kamerası iyi olsun yeter.
Xiaomi çok övülen bir marka ama daha önce hiç deneme şansım olmadı. General Mobile GM 5 Plus kullanıcısıyım ve çevremde GM 9 Pro kullanan birkaç kişi var. Fiyatını hakeden bir telefon. Servisi de 1 saatte halloluyor genelde. Umarım seni mutlu edecek bir şey alırsın ama ne alırsan al bu fiyata mükemmel bir şey bekleme.
 
Son düzenleme:
Xiaomi çok övülen bir marka ama daha önce hiç deneme şansım olmadı. General Mobile GM 5 kullanıcısıyım ve çevremde GM 9 Pro kullanan birkaç kişi var. Fiyatını hakeden bir telefon. Servisi de 1 saatte halloluyor genelde. Umarım seni mutlu edecek bir şey alırsın ama ne alırsan al bu fiyata mükemmel bir şey bekleme.
2 Senedir Xiaomi markasını kullanıyorum ve keşke daha önceden keşfetseydim
İlk olarak mi 6 seramik versiyonu kullandım (6ram 128 hafıza snapdragon 835)
Sonra mi 8 se kullandım (6 ram 64 hafıza)
Şimdi ise mi 9T kullanıyorum (6 ram 128 hafıza)

Birkez bile telefon kirilmadı çizilmedi( Çok dikkat eden birisi değilim bu üç telefon defalarca kulak/ omuz hizasından düştü) Kayıtlı aldığım için hiçbir şekilde garanti servisi yok ve gerek de yok
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı