1000-1800TL monitör önerisi

Bütçe
1400~

eminkuyucu

Hectopat
Dün monitörüme su dökülüp bozulduğu için yeni monitör almak istiyorum. Ben pek bilmeyerek fiyatlara modellere baktım ama çok anlayamadım. Ekran kartım RTX 2060 buna hangi monitör uyar bilemedim. Genellikle oyun için kullanacağım, Hz olayı ne kadar etkili olur bilmiyorum ya da çözünürlük. Bir de FreeSync ve G-Sync özellikleri gördüm bunlardan hangisi ekran kartıma uygun bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dün monitörüme su dökülüp bozulduğu için yeni monitör almak istiyorum. Ben pek bilmeyerek fiyatlara modellere baktım ama çok anlayamadım. Ekran kartım RTX 2060 buna hangi monitör uyar bilemedim. Genellikle oyun için kullanacağım, HZ olayı ne kadar etkili olur bilmiyorum ya da çözünürlük. Bir de FreeSync ve G-Sync özellikleri gördüm bunlardan hangisi ekran kartıma uygun bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tek monitör ise 1080'ya da 2K monitör almalısın.

CS, Valorant, pubg oynuyor musunuz?
Arkadaşlarım çok ısrar ederse oynuyorum ama ilgimi çeken oyunlar değil daha çok witcher 3, rdr2, gta 5 tarzı oyunlar oynuyorum.
Tek monitör ise 1080'ya da 2K monitör almalısın.
Sadece monitör alacağım.
Eğer daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorsan 144hz almanı öneririm.
Çok fazla oynamıyorum ama performans düşüşü yaşamayı pek istemiyorum.

ASUS TUF GAMING bu monitörü öneriyorum artı olarak ekran kartınız G-SYNC desteklediği için özelliği aktif edebilmek için de altta ki videoyu izleyebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de RTX 2060 kullanıyorum ama rekabetçi oyunlar oynadığım için 144Hz 1ms aldım, ama eğer hikayeli oynuyorsanız 2K ile güzel bir görüntü alacaksanız ama o fiyata bulabilirseniz.
Baktım da 2500den aşağı yok
ASUS TUF GAMING bu monitörü öneriyorum artı olarak ekran kartınız G-SYNC desteklediği için özelliği aktif edebilmek için de altta ki videoyu izleyebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Freesync bi monitör alırsam yine g-sync yapabiliyor muyum yani?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı