1000-2000₺ mouse önerisi

Bütçe
1000-2000₺
Daha fazla  
Merhaba.
1000-2000 TL arası oyuncu faresi arıyorum. Uzun süre idare edebileceğim kaliteli bir marka olması tercihim. Mouse tutuş şeklim palm grip. Kablolu kablosuz fark etmez. Kablolu istiyordum ama gecikme sorunu sebebiyle kabloluya pek yanaşmıyorum. Oyun oynarken gecikme yaşamak istemiyorum. Gecikme sorunu olmayan kablolu fareleri önerebilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba.
1000-2000 TL arası oyuncu faresi arıyorum. Uzun süre idare edebileceğim kaliteli bir marka olması tercihim. Mouse tutuş şeklim palm grip. Kablolu kablosuz fark etmez. Kablolu istiyordum ama gecikme sorunu sebebiyle kabloluya pek yanaşmıyorum. Oyun oynarken gecikme yaşamak istemiyorum. Gecikme sorunu olmayan kablolu fareleri önerebilirsiniz.
Gecikmeleri artık fark etmezsiniz bile.

Merhaba.

Sana Attack Shark markasının R1 modelini öneririm istersen kablolu istersen kablosuz istersende Bluetooth'a bağlayıp kullanabilirsin ve istediğin fiyat aralığında 18.000 DPI'a kadar ve özelliklerine rağmen çok ucuz tam bir fiyat performans.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı