1000-2000 TL arası 2. el telefon önerisi

Param Güvende de dolandırıcılar türemiş durumda, dikkat etmek lazım. S8 yenilenmiş modeli yine o fiyattaki sıfır cihazlardan daha iyi ama pahalı ikinci el fiyatlarına göre.
Hocam sahibinden param güvendede phishing linki atarsalar fark ederim herhalde. 😅 Daha pahalı ama 12 ay garanti veriyor ve dolandırılmam herhalde diye düşündüm. 600 TL farkla S9'da var ama garantisi yok onun sanırım. Kötü çıkarsa iade edebilirim diye düşünüyorum ama fiyat farkı var, değer mi bilmiyorum o yüzden soruyorum. Sana göre bu fiyata almaya değer mi?

@BEDWAR Hocam outlet Samsung S9 aldım bu arada 3287 TL'ye. Kazık yedim mi bilmiyorum. 😅 Ekranın alt tarafında ufak bir amoled yanığı var ve yön tuşlarında ufak amoled yanığı var ama beyaz ekran hariç çok belli olmuyorlar. Video izlerken, menüde vs. görünmüyor yani. İkinci el alsam da 4 senelik cihazda zaten bu kadar yanık olur diye geri yollamaya gerek yok diye düşündüm. Bataryası biraz az gidiyor gibi geldi, 3.5-4.5 saat arası ekran süresi alıyorum. Onun haricinde bir sorun yok gibi.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı