Hocam gönderdiğiniz linkte n11 sitesindeki ürünün replika olma ihtimali korkutuyor beni. Yoksa 1800 TL MSI almak yerine 200 TL daha veririm.Monster'ı ele direkt. GC30 V2 iyi. Ben de onu kullanıyorum. Ama Xbox kolu varken de ben MSI tercih etmezdim.
Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.467,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam gönderdiğiniz linkte n11 sitesindeki ürünün replika olma ihtimali korkutuyor beni. Yoksa 1800 TL MSI almak yerine 200 TL daha veririm.
42 kişi değerlendirmiş. Hiçbiri de sahte dememiş.
Microsoft Xbox Series Robot White Controller 9. Nesil Oyun Kolu Fiyatları ve Özellikleri
Microsoft Xbox Series Robot White Controller 9. Nesil Oyun Kolu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
GC30 V2 alınız. Kendimde kullanıyorum.Fiyatının fazlasını hak eden bir ürün. @Xantern hocamın attığı linkteki ürünü bir sınıf arkadaşım almıştı sahte çıktı. Onu önermiyorum.Satıcı kaynaklıda olabilir ancak diğer yorumlar da pek iç açıcı değil.Arkadaşlar selam. Trust GXT 590 kola sahiptin ancak bozulduğu için iade etmek zorunda kaldım. Sıkıntı yaşadığım için de tekrar aynı kolu almak istemiyorum. 1000-2000 TL aralığında kollara baktığımda Monster Pusat ve GC30 kolların olduğunu gördüm. Monster Pusat'ta ölü bölge sorunu olduğu söyleniyor bu yüzden ikinci planda. GC30 ise o fiyatı hak ediyor mu şüpheliyim. Bu kollar ve bunların dışında sizce hangi kolu alsam daha iyi olur?
Ek olarak vereceğim linkteki kol orijinal midir? Orijinal olup olmadığını nasıl anlarız?
Amazon Germany tarafından gönderilen kol da 2200 TL civarında ama 150 TL'de kargo bedeli istiyor tabi. Yorumları okurken gördüm, Xbox kollar şarj kablolarıyla birlikte gelmiyor mu?Eki Görüntüle 1883572
Kutu hasarlı geldi diyen kişi sayısı çok fazla. Açıldı denilen mesajı da beğenenler olmuş. Bir tık daha güvenilir yerden alsa daha iyi olur.
1800 TL fiyata değer diyorsunuz yani hocam.GC30 V2 alınız. Kendimde kullanıyorum.Fiyatının fazlasını hak eden bir ürün. @Xantern hocamın attığı linkteki ürünü bir sınıf arkadaşım almıştı sahte çıktı. Onu önermiyorum.
Kesinlikle.Amazon Germany tarafından gönderilen kol da 2200 TL civarında ama 150 TL'de kargo bedeli istiyor tabi. Yorumları okurken gördüm, Xbox kollar şarj kablolarıyla birlikte gelmiyor mu?
1800 TL fiyata değer diyorsunuz yani hocam.
Hocam gönderdiğiniz linkte N11 sitesindeki ürünün replika olma ihtimali korkutuyor beni. Yoksa 1800 TL MSI almak yerine 200 TL daha veririm.