1000-2000 TL gamepad önerisi

emenike

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Trust GXT 590 kola sahiptin ancak bozulduğu için iade etmek zorunda kaldım. Sıkıntı yaşadığım için de tekrar aynı kolu almak istemiyorum. 1000-2000 TL aralığında kollara baktığımda Monster Pusat ve GC30 kolların olduğunu gördüm. Monster Pusat'ta ölü bölge sorunu olduğu söyleniyor bu yüzden ikinci planda. GC30 ise o fiyatı hak ediyor mu şüpheliyim. Bu kollar ve bunların dışında sizce hangi kolu alsam daha iyi olur?
Ek olarak vereceğim linkteki kol orijinal midir? Orijinal olup olmadığını nasıl anlarız?

Monster'ı ele direkt. GC30 V2 iyi. Ben de onu kullanıyorum. Ama Xbox kolu varken de ben MSI tercih etmezdim.

Hocam gönderdiğiniz linkte n11 sitesindeki ürünün replika olma ihtimali korkutuyor beni. Yoksa 1800 TL MSI almak yerine 200 TL daha veririm.

Hocam gönderdiğiniz linkte n11 sitesindeki ürünün replika olma ihtimali korkutuyor beni. Yoksa 1800 TL MSI almak yerine 200 TL daha veririm.

42 kişi değerlendirmiş. Hiçbiri de sahte dememiş.

42 kişi değerlendirmiş. Hiçbiri de sahte dememiş.

Screenshot_20230731_011852.jpg

Kutu hasarlı geldi diyen kişi sayısı çok fazla. Açıldı denilen mesajı da beğenenler olmuş. Bir tık daha güvenilir yerden alsa daha iyi olur.

Arkadaşlar selam. Trust GXT 590 kola sahiptin ancak bozulduğu için iade etmek zorunda kaldım. Sıkıntı yaşadığım için de tekrar aynı kolu almak istemiyorum. 1000-2000 TL aralığında kollara baktığımda Monster Pusat ve GC30 kolların olduğunu gördüm. Monster Pusat'ta ölü bölge sorunu olduğu söyleniyor bu yüzden ikinci planda. GC30 ise o fiyatı hak ediyor mu şüpheliyim. Bu kollar ve bunların dışında sizce hangi kolu alsam daha iyi olur?
Ek olarak vereceğim linkteki kol orijinal midir? Orijinal olup olmadığını nasıl anlarız?
GC30 V2 alınız. Kendimde kullanıyorum.Fiyatının fazlasını hak eden bir ürün. @Xantern hocamın attığı linkteki ürünü bir sınıf arkadaşım almıştı sahte çıktı. Onu önermiyorum.Satıcı kaynaklıda olabilir ancak diğer yorumlar da pek iç açıcı değil.

Eki Görüntüle 1883572
Kutu hasarlı geldi diyen kişi sayısı çok fazla. Açıldı denilen mesajı da beğenenler olmuş. Bir tık daha güvenilir yerden alsa daha iyi olur.
Amazon Germany tarafından gönderilen kol da 2200 TL civarında ama 150 TL'de kargo bedeli istiyor tabi. Yorumları okurken gördüm, Xbox kollar şarj kablolarıyla birlikte gelmiyor mu?

GC30 V2 alınız. Kendimde kullanıyorum.Fiyatının fazlasını hak eden bir ürün. @Xantern hocamın attığı linkteki ürünü bir sınıf arkadaşım almıştı sahte çıktı. Onu önermiyorum.
1800 TL fiyata değer diyorsunuz yani hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı