1000-2000 TL kablosuz mouse önerisi

Hocam bu forumda önerilen çoğu mouse boş, Darmoshark M3S Max veya Pro Max alın, kampanyalarla yapacaksanız A5 Ultra, A4Tech, Ajazz'dır boş işler sizi üzmesi olası mouseler, zaten ege hocamla ubyys cevaplamış.

Güncel mouselere kıyasla yüzüne pek bakılmaz.

A5'i yanlış kısma koydun sanırım 😃.

"Renkler ve zevkler tartışılmaz" deyip susuyorum ben size iyi Sosyaller hocalarım.

Katılmıyorum, alınabilecek o kadar çok mouse varki bu fiyat bandında, A4Tech'in çoğu faresi eski sensörler kullanıyor.

Anladım hocam baktım simdi benim tutuşum palm grip oluyor.
El boyutunuz nedir? sadece tutuş şekliyle mouse almak biraz saçma, orta parmaktan dik bir şekilde ve yatay birşekilde cetvel gibi aletlerle ölçebilirsiniz.

Katılmıyorum, alınabilecek o kadar çok mouse varki bu fiyat bandında, A4Tech'in çoğu faresi eski sensörler kullanıyor.

El boyutunuz nedir? Sadece tutuş şekliyle mouse almak biraz saçma, orta parmaktan dik bir şekilde ve yatay bir şekilde cetvel gibi aletlerle ölçebilirsiniz.

Hocam 18cm bilekten orta parmağa uzunluk.

18 cm ele sahibim bende. m3s pro ile böyle tutuyorum palm şekilde. M3s pro ile m3s max tıpa tıp aynı shapeye sahip.

Dosya Ekleri

• IMG_20250331_123458.jpg
    IMG_20250331_123458.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 34

M3 Pro Max palm ve 18 cm uzunluk için iyi diye biliyorum zaten ege hocamda göstermiş.

Ama stok bitmiş gibi gözüküyor, m3s Max ile devler kadar sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı