Ses olarak gasket mount mekanik klavyeler daha çok tatmin eder ama illa manyetik istiyorsan ak680 max alınabilir ikinci elden temiz yada bütçeyi biraz arttırırsan RGB li ve kablosuz olanı da alabilirsin.Ak 680 Max almayı düşünüyorum, ikinci el 1400 civarlarına. RGB çok önemli değil ama ses önemli, buna göre öneri yaparsanız sevinirim.
rgb çok önemli değil ve arada neredeyse dev fiyat farkı oluşuyor rgbsiz ve kablolu olan 1300 rgb olan 2300 yani 1000 tl değer mi?Ses olarak gasket mount mekanik klavyeler daha çok tatmin eder ama illa manyetik istiyorsan ak680 max alınabilir ikinci elden temiz yada bütçeyi biraz arttırırsan RGB li ve kablosuz olanı da alabilirsin.
Gasket mount klavye önerir misin bu bütçelere siyah olmalı ama renkSes olarak gasket mount mekanik klavyeler daha çok tatmin eder ama illa manyetik istiyorsan ak680 max alınabilir ikinci elden temiz yada bütçeyi biraz arttırırsan RGB li ve kablosuz olanı da alabilirsin.
Kişisel tercih meselesi ama kullanmayacaksan değmez hiç.rgb çok önemli değil ve arada neredeyse dev fiyat farkı oluşuyor rgbsiz ve kablolu olan 1300 rgb olan 2300 yani 1000 tl değer mi?
Gasket mount klavye önerir misin bu bütçelere siyah olmalı ama renk
Yani bahsettiğin de Manyetik ise eğer RGB için hiç farketmez hocam.rgb çok önemli değil ve arada neredeyse dev fiyat farkı oluşuyor rgbsiz ve kablolu olan 1300 rgb olan 2300 yani 1000 tl değer mi?
evet ak680 max manyetik ve uygun fiyatlı klavyeYani bahsettiğin de Manyetik ise eğer RGB için hiç farketmez hocam.
sence hangisini almalıyım hocamKişisel tercih meselesi ama kullanmayacaksan değmez hiç.
Biraz senin tercihine kalıyor hocam. Ben performanstan çok ses ve hissiyata önem verdiğim için R65 yada R75 alırdım. Sen de kendi tercihine göre karar ver bence. Manyetik klavyenin avantajlarından faydalanmak istiyorsan ak680 max alınabilir. Malzeme kalitesi, ses ve hissiyat daha iyi olsun dersen de attığım ikisinden biri çok iyi olur. İstiyorsan seslerine bakabilirsin youtube dan falan, öyle kafana daha çok oturur.sence hangisini almalıyım hocam
çok teşekkür ederim önerilerin için kendimce değerlendirip en iyisini bulmaya çalışacağımBiraz senin tercihine kalıyor hocam. Ben performanstan çok ses ve hissiyata önem verdiğim için R65 yada R75 alırdım. Sen de kendi tercihine göre karar ver bence. Manyetik klavyenin avantajlarından faydalanmak istiyorsan ak680 max alınabilir. Malzeme kalitesi, ses ve hissiyat daha iyi olsun dersen de attığım ikisinden biri çok iyi olur. İstiyorsan seslerine bakabilirsin youtube dan falan, öyle kafana daha çok oturur.
kusura bakmazsan bişey daha sormak istiyorum ak680 max hot swap mı?Biraz senin tercihine kalıyor hocam. Ben performanstan çok ses ve hissiyata önem verdiğim için R65 yada R75 alırdım. Sen de kendi tercihine göre karar ver bence. Manyetik klavyenin avantajlarından faydalanmak istiyorsan ak680 max alınabilir. Malzeme kalitesi, ses ve hissiyat daha iyi olsun dersen de attığım ikisinden biri çok iyi olur. İstiyorsan seslerine bakabilirsin youtube dan falan, öyle kafana daha çok oturur.
Evet hot swap hocam ama mekanik değil manyetik switchler uyar normal olarak.kusura bakmazsan bişey daha sormak istiyorum ak680 max hot swap mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.