1000-2000 TL Monitör Tavsiyesi

Ömrçvdr

Centipat
İşlemcim: Ryzen 7 2700X
Ekran kartım: ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC
Buna uygun monitör önerir misiniz?
(1ms, 144Hz) 24"1000-2000 TL arası öncelik oyun için yardımcı olur musunuz?
Aklımdakiler bunlar: Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync Fiyatı

İşlemcim: Ryzen 7 2700X
Ekran kartım: ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC
Buna uygun monitör önerir misiniz?
(1ms, 144Hz) 24"1000-2000 TL arası öncelik oyun için yardımcı olur musunuz?
Aklımdakiler bunlar: Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync Fiyatı
Dilerseniz bunu da alabilirsiniz, bunu da ve kendi attığınız MSI'ın ürününü de. Işıklı olsun derseniz ilk monitör, yok ışıklı olmasın her tarafa oynayabilsin derseniz ikinci monitör, ben curved seviyorum derseniz MSI da olabilir seçim size kalmış.

Dilerseniz bunu da alabilirsiniz, bunu da ve kendi attığınız MSI'ın ürününü de. Işıklı olsun derseniz ilk monitör, yok ışıklı olmasın her tarafa oynayabilsin derseniz ikinci monitör, ben curved seviyorum derseniz MSI da olabilir seçim size kalmış.
Teşekkürler öneriniz için ama ben görüntü ve renk olarak da iyi olması için (va) panel düşünüyorum bunun için msi daha yakın geliyor galiba.

Tam olarak nedir bilmiyorum açıklayabilirmisiniz ve öle bir sorun ile karşılaşırsam ne yapabilirim
İade edebilirsiniz rahatsız ederse. Ghosting VA panallerde yaygın olan bir sorun. Bir cisim hareket ederken veya siz hareket ediyorken yanınızda olan nesnelerin veya adamların golgesi oluşuyor arkasında. Atacağım video karanlık olduğu için çok belli değil ama tankın kenarına bakın adam hareket ederken 2:35'de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İade edebilirsiniz rahatsız ederse. Ghosting VA panallerde yaygın olan bir sorun. Bir cisim hareket ederken veya siz hareket ediyorken yanınızda olan nesnelerin veya adamların golgesi oluşuyor arkasında. Atacağım video karanlık olduğu için çok belli değil ama tankın kenarına bakın adam hareket ederken 2:35'de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım peki bunun denginde önerebileceğiniz monitör varmı veya oyun için tn panel daha mı iyi ?
Yada bekleyip görmek daha mı iyi siparişi yeni verdim cayma hakkım olabilir belki

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı