1000-2000 TL mouse önerisi

Çok kaliteli çekemedim fotoğrafı ama böyle küp şeklinde switchleri var.
Kailh marka sessiz switch'lere benziyorlar. Yüksekliği 7.3 mm, 2 pinli ve sağlamsalar yeni mouse için uygun olabilir. Yan tuşları da sessiz yapmak için aynı switch'ler kullanılabilir ancak orijinal eğimli pinli yan tuş switch'lerinin pinlerini kesip normal sessiz switch'lere uydurmak lazım.

Sanırsam ilgili switch'ler bunlar:

Dosya Ekleri

• Kailh silent switch.png
    Kailh silent switch.png
    78 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Neden 1K polling rate fareye 8K ile aynı parayı versinler?
8K tamamen göz boyama. Oyunlarda fark edilebilir bir farkı yok.Ayrıca Fantech Helios II nin asıl olayı malzeme kalitesi.

8K Hz tayfa geldi yine, Hz yüksek olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor, ayrıca hard FPS oynamayaksa gereksiz bir şey çok istiyorsa 8K da bakabilir tabii ki A5 Ultra da fena değil ama bu bütçede en kaliteli mcu ve en kaliteli malzemeye sahip mouse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir araştırma yaptım 1k dediğimiz mouse teorikte 1ms gecikmeyle çalışıyor 8k dediğimiz ise 0,125ms gecikmeyle çalışıyor. Odaklanmış bir vaziyette insan tepkime süresi ortalama 100-160ms imiş. Yani aslında mouse gecikmesi bu seviyelerde önemsiz sayılabilecek bir gecikme.

Şöyle bir araştırma yaptım 1K dediğimiz mouse teorikte 1ms gecikmeyle çalışıyor 8K dediğimiz ise 0, 125ms gecikmeyle çalışıyor. Odaklanmış bir vaziyette insan tepkime süresi ortalama 100-160ms imiş. Yani aslında mouse gecikmesi bu seviyelerde önemsiz sayılabilecek bir gecikme.

Zaten öyle hocam eğer hard FPS oynamayacaksanız gerek yok, bende de 8K mouse var hiç 8K ya almadım hiçbir esporcu bile 8K'da kullanmıyor fareyi çünkü işlemciyi çok yoruyor farenin şarjı çok hızlı bitiyor gereksiz bir şey, ben oyuna girerken 4K'ya alıyorum sonra 1K'da kullanıyorum çok rahat yetiyor şarjı hatta bazen 1K ile bile oyuna girdiğim oluyor 8K görünce bazı insanlar daha iyi sanıp onu alıyor direkt.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı