1000-2000TL arası mouse önerisi

Hocam o korku var da olan gene bana olur böyke konularda şansızım :)
Delikli mouse sevemedim hocam bana göre değil. Ama öneri için teşekkürler.
O zaman m4 wriles modeline bakın o deliksiz ama biraz ağır Pilden dolayı kaliteli bende vardı satıp Air aldım çok memnunum şarjı aşırı uzun gidiyor ve gecikme oranı çok az ama tek sorunu pilli olması bence şarj edilebilir pil alın bide pil şarş aleti çok iyi olacaktır

O bir tık daha bütçeye uygun ve benim için daha iyi olur ama 2. olarak öneridiğim mouse iyi midir?

Siz fare önermediniz benim önerdiğim XM2we için soruyorsanız şekil olarak falan bir farkları yok XM1r ile iç donanım az biraz değişiyor sadece. Başka arkadaşlarda gelip ayrı öneriler yaparlar onları da değerlendirirsiniz. Ek olarak connectgame genel olarak iade konularında sıkıntı çıkaran bir yer fiyat uygun diye oradan öneriyorum yoksa pek bir olayları yok.

Arada bir DeathAdder V2 Pro 1500-1400 liraya düşüyor İtopya'da falan indirim olunca isterseniz indirim bekleyebilirsiniz.

Siz fare önermediniz benim önerdiğim XM2we için soruyorsanız şekil olarak falan bir farkları yok XM1r ile iç donanım az biraz değişiyor sadece. Başka arkadaşlarda gelip ayrı öneriler yaparlar onları da değerlendirirsiniz. Ek olarak connectgame genel olarak iade konularında sıkıntı çıkaran bir yer fiyat uygun diye oradan öneriyorum yoksa pek bir olayları yok.

Arada bir DeathAdder V2 Pro 1500-1400 liraya düşüyor İtopya'da falan indirim olunca isterseniz indirim bekleyebilirsiniz.

Hocam kusura bakma bende link ekledim zannediyorum.

Bu mouse hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Hocam fiyat olarak bu özelliklerden daha iyi bir mouse bulabileceğini hiç sanmıyorum.

Sizce alınır mı?

Bu 4 model arasında kaldım. Sizce hangsini almalıyım?

Son düzenleme:
Dostum Darmoshark m3 öneririm dün elime ulaştı bende çok araştırdım mouse görünüş olarak ve rahatlık olarak çok iyi alırken Yabancı sitelerin yorumlarına bakarak aldım çoğu olumlu yorum yapmış ve sipariş verdim geldi sensör olarak zaten en iyisi mouse eline aldığın zaman yokmuş gibi o kadar hafif yani kalite olarak kötü diyenler var fakat gayet normal bi hissiyatı var hafif olduğu için kötü gelmiş olabilir ben memnunum tavsiye ederim daha önce logitech g305 kullandım kablosuz ondan daha çok memnun etti beni

Logitech G703 gayet memnunum ama belki bana gelen üründe bir hata var oda yan tuşlardan biri yukarıdan aşağı parmağını kaydırdığında yayın sesi geliyor eğer normal kullanırsan sıkıntı yok benim gibi kullanma sen alırsan.
Hocam sizde de scroll sorunu başladı mı? Yabancı forumlarda hep scroll'unun fabrika hatalı olduğundan bahsetmişler. Siz kaç yıldır kullanıyorsunuz? Herhangi bir sorun var mı?

Ekleme: Anlaşılan bu sorun ilk çıktığı zamanlarda, ilk 2 parti üründe mevcutmuş. Sonradan düzeltmişler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı