1000-3000 TL'ye fare önerisi

Optimun

Picopat
Daha fazla  
Şu anda fiyatı olması gerekenden düşük, veya parasını kesin hak eden güzel özellikli fareler ne var?
Sensörüyle mcusuyla güzel ve ucuz bir fareye ihtiyacım var, bütçem 1000 ve 2000 arası.
1000'den aşağı güzel varsa o da olur da 1000-2000'dekiler daha iyidir herhalde.
Önerilerinizi bekliyorum. Yurt dışı da olur.
Gerçi 3 euro kargo mu gelmişti ne tam bilmiyorum o konuyu, kriterleri var mı kargo parası için, onu da hesaba katın.

Son düzenleme:
Şu anda fiyatı olması gerekenden düşük, veya parasını kesin hak eden güzel özellikli fareler ne var?
Sensörüyle mcusuyla güzel ve ucuz bir fareye ihtiyacım var, bütçem 1000 ve 2000 arası.
Gerçi 3 euro kargo mu gelmişti ne tam bilmiyorum o konuyu, kriterleri var mı kargo parası için, onu da hesaba katın.

Elin büyükse Razer DeathAdder V3 alabilirsin özellikle benim elim büyük diye bayağı bir araştırıp almıştım hem hafif hem de elime uyuyuyor.

El ölçüsü ve tutuş şeklin nedir?

VXE R1 Pro Bunu alabilirsiniz hocam ama stokta yok gelmesini bekleyin

Başlığı değiştiremedim ama sadece başlığa da bakılmamalı zaten mesajı da okur musunuz?

Benim dediğim bütçeni aşıyormuş evet 2500 lira civarında benim dediğim mouse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı