Herkesin büyük, küçük, orta algısı farklı ölçü vermen lazım.
Steelseries Rival 3 vs Steelseries Prime - Gaming Mouse Comparison - EloShapes Rival 3 küçük geliyorsa SS Prime da küçük gelir sanki.
Hocam uzunluk 18.5 civarı, enine ise 8 santim gibi.
Steelseries Rival 3 vs Steelseries Prime - Gaming Mouse Comparison - EloShapes Rival 3 küçük geliyorsa SS Prime da küçük gelir sanki.
Hocam uzunluk 18.5 civarı, enine ise 8 santim gibi.
Prime olması lazım. Mediamarktan deneyebilirsin.
Ikea Lanespelare.Hocam teşekkürler, bir de 90x40 mouse pad almayı düşünüyorum. Var mı öneriniz?
prime ı deneyip al bu arada rival 3 olmuyorsa prime da olmayabilir lakin daha büyüğü yok mousepad olarak bütçe vermemişsin ama PRO - Klassegear şu işini görürHocam teşekkürler, bir de 90x40 mouse pad almayı düşünüyorum. Var mı öneriniz?
Prime'ı deneyip al bu arada Rival 3 olmuyorsa Prime da olmayabilir lakin daha büyüğü yok mouse pad olarak bütçe vermemişsin ama PRO - Klassegear şu işini görür.
amozon satıcısı da var.Rival 3'ü denedim hocam oldu sanki, Prime'ı deneyip ona göre alacağım. Mouse pad kısmında ise ikinci attıklarınızı alacagım sanırsam. Amazon satıcısı arıyordum ama fark etmez artık.
Amazon satıcısı da var.
![]()
Siteden aldım ben. Siteden, Hepsiburada'dan, Trendyol'dan, Amazon'dan alabiliyorsunuz.
Black Edition · Gaming (Oyuncu) Mouse Pad - Klassegear
Mesela bir model satıcıları var.
Sağ olun hocam, Amazon üzerinden alacağım. Teşekkürler desteğiniz için.
Hocam Rival 3 oluyor elime aslında, hangisini almalıyım? SS Prime'ın stoku gözükmüyor şu an MediaMarkt'da.
Gittim aldım hocam sen yazdıktan sonra, sağolasın.SS Prime almalısın. Rival 3 kroink.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.