Hiç bir fikrim yok. Dediğim gibi en iyisi hangi şekilde olucaksa o olsun. Ayriyetten amd seçersem ne olur, intel seçersem ne olur. Kısaca bahsedebilirmisin.AMD'li mi istiyorsunuz Intel'li mi?
Açıkçası AMD'nin uygun fiyatlı işlemcileri pek iyi değil önermem, o yüzden Intel Pentium G4400 sizin için ideal olabilir. İşlemci dışındaki diğer parçaları atacağım lütfen bekleyin.Hiç bir fikrim yok. Dediğim gibi en iyisi hangi şekilde olucaksa o olsun. Ayriyetten amd seçersem ne olur, intel seçersem ne olur. Kısaca bahsedebilirmisin.
Sanırım “AMD”AMD'li mi istiyorsunuz Intel'li mi?
Çok teşekkür ederim ilgin için.Açıkçası AMD'nin uygun fiyatlı işlemcileri pek iyi değil önermem, o yüzden Intel Pentium G4400 sizin için ideal olabilir. İşlemci dışındaki diğer parçaları atacağım lütfen bekleyin.
Üzerine yaklaşık 100 TL daha koyarsanız şu sistem uygun olabilir.Sanırım “AMD”
Çok teşekkür ederim ilgin için.
Eğer “AMD” seçseydim ne gibi bir sistem yapabilirdik onuda gönderir misin?
Üzerine yaklaşık 100 TL dah koyarsanız şu sistem uygun olabilir.
Siparişi Tamamla - Sepetim
(Bu arada teşekkür etmişsiniz, rica ederim)
Bu arada, ürünleri sorun çıkmasın diye kaliteli saçmeye çalıştım, ancak bütçe sıkıntınız varsa biraz daha düşürebiliriz kaliteyi.
Sepetin görüntüsünü paylaşın. Sizin sepetiniz başka kullanıcıda gözükmeyecektir.Üzerine yaklaşık 100 TL dah koyarsanız şu sistem uygun olabilir.
Siparişi Tamamla - Sepetim
(Bu arada teşekkür etmişsiniz, rica ederim)
Bu arada, ürünleri sorun çıkmasın diye kaliteli saçmeye çalıştım, ancak bütçe sıkıntınız varsa biraz daha düşürebiliriz kaliteyi.
Sepet boş gösteriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.