Arkadaşlar selam sistem toplamak istiyorum bütçem 800-1100 euro arasi Avusturya'da yasiyorum arkadasim burayı onerdi. @Caner Uncu @Prime777 @Livo @Jesus Wicked @The Prodigy yardimci olursaniz sevinirim.
Bu sistemi inceleyin hocam.
![]()
PCH V4.1 / INTEL i5-13400F / RTX 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu iki sistemi inceleyin hocam.
![]()
PCH V4.1 / INTEL i5-13400F / RTX 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
Genetik Armor X6 / INTEL Core i5 13400F 16GB Asus RTX 3060 12GB 500GB m.2 NVMe Hazır Sistem Fiyatı
TG-SK-0037 Genetik Armor X6 / INTEL Core i5 13400F 16GB Asus RTX 3060 12GB 500GB m.2 NVMe Hazır Sistem Teknogenetik.com 'dawww.teknogenetik.com
Avusturya'da oldugum icin Türkiye'den sistem atmaszaniz sevinirim hocam.
Burada hazır sistemler pahali olduğu için toplamak önceliğimHocam Avusturya da MediaMarkt yok mu oraya neden gitmediniz?
Bu arada inceleyin diye paylaşmıştım kusura bakmayın.
Bu arada Türkiye de hiç yakınınız yok mu?
Burada hazır sistemler pahali olduğu için toplamak önceliğim
Döviz kurundan haberiniz vardır diye umuyorum.
Nisan ayındaki döviz kuruyla eylül'deki aynı değil hocam.
Türkiye de belli zamanlarda hazır sistemlerde kampanyalı fiyatlar oluyor Avusturya da MediaMarkt'ya da diğer teknoloji mağazalarında indirim hiç mi olmuyor?
Hocam biz nereden bilelim orada.
Hocam biz nereden bilelim orada fiyatlar nasıl.
Döviz kurundan tabii ki haberim var ama burada 10. nesil sistemler bile 1000 euro istiyorlar mediamarkta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.