1000₺ gamepad önerisi

erdemobrien

Centipat
Daha fazla  
Rocket League falan oynamak için maksimum 1000TL gamepad arıyorum. Xbox gamepadleri elime iyi oturuyor. Drift sorunu olmasın en azından 2 yıl götürsün beni yeter.

Satıcı kötü ama kol iyi.

Rocket League falan oynamak için maksimum 1000TL gamepad arıyorum. Xbox gamepadleri elime iyi oturuyor. Drift sorunu olmasın en azından 2 yıl götürsün beni yeter.
(Birsürü renk seçeneği mevcut)
Kendim bu kolu kullanıyorum. Oldukça memnunum. Bu kolunda birkaç farklı modu var o yüzden çok işlevli. Hissiyatı falan gayet güzel. İster USB dongle ister Bluetooth ile kullanabiliyorsun. Öneririm.

@Witcher Sevdalısı, Nova Lite 2 alınmayacaksa direkt düz olanı önermiyorum.

Satıcı kötü ama kol iyi.
Bu daha iyi bir seçenek olabilir ama satıştan sonra destek almayı unutun. Bu da olmazsa Secuzi bakılabilir.

Hocam eğer bütçenizi çıkarabilirseniz kesinlikle bunu öneriyorum.

Eğer bütçenizi çıkaramazsanızda bunu veya az önce arkadaşın attığı 1100 TL'lik olanı alabilirsiniz.

Satıcı konusunda arkadaş doğru söylemiş biraz sıkıntılı ama kol size düzgün geldiği takdirde bir sorun olmaz. Bana da kargo hızlı ve güzel bir şekilde gelmişti şu an sorun yaşamıyorum ve gayet memnunum X15 ten o yüzden size de öneriyorum.

Hocam eğer bütçenizi çıkarabilirseniz kesinlikle bunu öneriyorum.

Eğer bütçenizi çıkaramazsanızda bunu veya az önce arkadaşın attığı 1100 TL'lik olanı alabilirsiniz.

Satıcı konusunda arkadaş doğru söylemiş biraz sıkıntılı ama kol size düzgün geldiği takdirde bir sorun olmaz. Bana da kargo hızlı ve güzel bir şekilde gelmişti şu an sorun yaşamıyorum ve gayet memnunum X15 ten o yüzden size de öneriyorum.
En iyisi hangisi driftli.falan gelirse sorun yaşamıyım satıcıdan

@erdemobrien, sorunlu geleceğini sanmıyorum fakat sorunlu gelirse satıcı kaynaklı sorun yaşama olasılığın yüksek.

@erdemobrien, satış sonrası desteği hiç iyi değil. İade koşulları sitede yazıyor fakat aşırı uğraştırıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı