İleride sistem güncellemesi olacağını sanmıyorum belki 3 yıl sonra o yüzden 750 Watt +80 Gold önerilerinizi bekliyorum. Veya 700W
Corsair'a çok güvenen bir marka değilim uzun kullanan varsa nasıl olduğunu anlatsın.
Corsair Tx750M 750W 80Plus Gold Modüler Güç Kaynağı Cp en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
İleride sistem güncellemesi olacağını sanmıyorum belki 3 yıl sonra o yüzden 750 Watt +80 Gold önerilerinizi bekliyorum. Veya 700W
Corsair'a çok güvenen bir marka değilim uzun kullanan varsa nasıl olduğunu anlatsın.
Corsair RM750 CP-9020195-EU 750 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Cooler Master MWE 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kim diyor? Bunların belli bir standartı var yetişmemesi imkansız gibi bir şey . Ben kendim de kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım ama bilemeyeceğim.