₺1000 Güç Kaynağı Önerisi

İleride sistem güncellemesi olacağını sanmıyorum belki 3 yıl sonra o yüzden 750 Watt +80 Gold önerilerinizi bekliyorum. Veya 700W
Corsair'a çok güvenen bir marka değilim uzun kullanan varsa nasıl olduğunu anlatsın.
Hocam Corsair gerçekten kaliteli bir PSU markasıdır, güvenebilirsiniz. @SideWinder kullanıyordu.

hocam corsair'e güvenebilirsiniz gerçekten iyi bir marka
İleride sistem güncellemesi olacağını sanmıyorum belki 3 yıl sonra o yüzden 750 Watt +80 Gold önerilerinizi bekliyorum. Veya 700W
Corsair'a çok güvenen bir marka değilim uzun kullanan varsa nasıl olduğunu anlatsın.

High Power 750W 80+ Gold GD önerirdim ama stokları kalmamış, stokların olduğu yerler gereksiz pahalıya satıyor.

Modüler;

Modüler olmayan;

Stok yenilendi: High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik

Edwin senin kasana oluyorsa benim kasaya kesin olur 3-4 santim daha küçük yardımın için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı