1000 lira altı sistem tavsiyesi

Katılım
15 Ağustos 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Değerli dostlar,
Sizin de bildiğiniz gibi 1000 lira altı sistem tavsiyeleri şeklinde birçok konu mevcut forumda ama ülkemizdeki farklı nedenlerden ötürü dolar piyasası çok değişken.

Yoğun çalışma tempomdan ötürü bu forumdaki her bir sistem tavsiyesinin güncel fiyatlarını araştıramıyorum.
Sizden ricam bana 1000 TL altı bir sistem tavsiye ederseniz çok memnum olacağım.
-Office programları ile iş yaparım.
-Web'de gezinirim.
-2-3 günde bir lol oynarım.
***(y)Bol bol dizi& film izlerim.(y)
***(y)Özellikle filmlerin sesi iyi olsun, görüntüsü de 1080p en kötü 720p film izleyebileyim istiyorum.(y) Full HD midir nedir sanırım demek istediğim o :)

1000 TL içinde monitör olsun, kasa olsun. Mouse, klavye ve HDD olmasın 80 mi 100 GB mı bilemicem SSD var:)

2.el parça almayı düşünmüyorum.

Gelelim en son ama en önemli meseleye: Dostlar lütfen bilmiyorsanız yazmayın. Birbirine uyumsuz parçalar aldırmayın bana çünkü burada tavsiye edilen ne ise gidip alacağım. Recep Bey ve Ali Bey özellikle size çok güveniyorum telefonumu da sizin incelemenizi izleyerek aldım. Çok yoğun tempoda çalıştığınızın farkındayım lakin müsait olursanız lütfen bana bir tavsiyede bulunun. Şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılar.

Unutmadan bilgisayar çok ses yapmazsa iyi olur :ıslık::)
@Recep Baltaş
@Ali Güngör
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o fiyata güzel bir şeyler zor ama.

  • G4400
  • H110M Pro-VD
  • Kingston 8GB 2133 Mhz
  • Aerocool GT Black Ed. 500W
  • Viewsonic VA2261

70 TL kadar aştım. Monitör Hepsiburada'dan, diğer parçalar Sinerji'den. Vatan, Sinerji, İnventus, Eksen benim bildiğim montaj yapan firmalar. Hangisi daha uygunsa ondan alabilirsiniz.
 
1000 tl civarındaki laptoplara bakabilirsin. Lol de pek sistem istemeyen bir oyun olduğundan büyük ihtimalle ihtiyacını karşılayacaktır. Hangi site olduğunu hatırlamıyorum ama gt 820m ekran kartlı laptop 977 tl idi. Şuan araştırma yapamıyorum ama ilk fırsatta araştırıp yardımcı olmaya çalışacağım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı