1000 Liraya Sistem Önerisi

mhmtakarsuu

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2015
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. 1000 Liraya oyun oynatabilecek sistem arayışı içerisindeyim. Lütfen 1000 Liraya sistem mi olur diyecek olanlar cevap yazmasınlar.

Sizden istediğim 1000 TL fiyatına alabileceğim Gta 5 gibi oyunları oynatabilecek sistem toplamanız. Bazı yerlerde oynatabileceğini görmüştüm. Kafama yatan sistemi alacağım. Son olarak birkaç sorum olacak:

1-Vatan Bilgisayar'dan toplanınca sistem nasıl işliyor? Örneğin Vatan'a gittiğinizde şu parçaları istiyorum diyerek mi toplatıyoruz?

2-Montaj ücreti vb. ücret alınıyor mu?

Gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkürler. Cevaplarınızı merakla bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle 1000TL ile GTA V için bilgisayar toplayamazsın. Toplasan bile stabil olmaz. Düşük ayarlarda 30 FPS göremezsin. Vatan bilgisayarda öncelikle istediğin parçaları söylüyorsun. Sonra parçalar alınıp ödeme kısmına yollanıyor. Sanırım fişi verip parçaları, Toplattırdıysan direk kasayı alıyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı