1000 Mbps Ethernet kablo önerisi

PolpoX

Kilopat
Katılım
19 Aralık 2017
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Superonline WI-FI6 modem 1000 Mbps internet kullanıyorum. TP Link TX20U ile kablosuz kullanıyorum ama hız 500-600 arası. Kablo ile bağladığımda 940 alıyorum. Modem çok uzak değil ama halı altından kablo geçmemesi için kapı üstlerinden kabloyu getirmeyi düşünüyorum.

Kablo olarak sizce nasıl bir şey almalıyım? UGREEN Cat7'ye baktım ama alternatif var mıdır? Bilgi sahibi arkadaşlar yönlendirebilirse, doğru bir tercih yapmış olurum. Şimdiden teşekkürler...
 
Cat7 kablolar IEEE standartına sahip değil. Dolayısıyla cat7 diye kablo türü yani kategori 7 diye bir standart yok. Piyasadaki cat7'ler cat5e seviyesinde diyebiliriz. Dolayısıyla Cat6 kablo almak daha mantıklı bir hareket olur. Eren'nin attığı kabeldirekt 23awg standartında, alman uretimi sağlam bir markadır. İstediğin metreyi seçip al. Ugreen alma, 28-30awg Cat kablolarini pahalıya satıyor. Awg standart ne kadar düşerse, o kadar kalitelidir.
 
Tercihi ondan yana yapıp, siparişi veriyorum. Peki hız kaybı yaşatmayacak bir wifi adaptör var mı? Kullandığım TP-Link 1000 alıyor yorumları var. Ama alınamıyor :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı