1000 Mbps için CAT 7 mi CAT 8 mi?

!BaDBoY!

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

1000 Mbps internetim var. Modem ile bilgisayarımın arasında 7.5 m olduğu için herhangi bir hız sinyal kaybı yaşamak istemiyorum. Genelde 1,5 2 m kablolar kullanıyordum ama bu sefer mesafe uzayınca bir size danışayım dedim.

1000 Mbps hız 7.5 metre mesafe için CAT 7 mi önerirsiniz yoksa CAT 8 mi?

Şimdiden teşekkürler.

CAT6 bile yeter büyük ihtimalle.

Arkadaşlar merhaba,

1000 Mbps internetim var. Modem ile bilgisayarımın arasında 7.5 m olduğu için herhangi bir hız sinyal kaybı yaşamak istemiyorum. Genelde 1,5 2 m kablolar kullanıyordum ama bu sefer mesafe uzayınca bir size danışayım dedim.

1000 Mbps hız 7.5 metre mesafe için CAT 7 mi önerirsiniz yoksa CAT 8 mi?

Şimdiden teşekkürler.
CAT6 bile yeterli ama ileriye dönük bir şeyler istiyorsanız CAT7 alın. CAT8 aşırıya kaçar bence hem daha pahalı. CAT8 server gibi yerlerde kullanılıyor.

CAT6 bile yeterli ama ileriye dönük bir şeyler istiyorsanız CAT7 alın. CAT8 aşırıya kaçar bence hem daha pahalı. CAT8 server gibi yerlerde kullanılıyor

KabelDirekt markasına baktım Cat 7 ve Cat 8 arasında 100 TL fark var. Biri 750 TL diğeri 850 TL 100 TL için de Cat 7 alınmaz diye düşüyorum.

Ugreen'de 7.5 Metre bulamadım

Denildiği gibi, CAT 6 bile yeterli olur. Yine de en azından 6E veya 7 alabilirsiniz almışken.
KabelDirekt markasına baktım Cat 7 ve Cat 8 arasında 100 TL fark var.

Başka iyi bir markada 7.5 Metre bulamadım. Sanki 100 TL farkla Cat 8 daha mantıklı gibi geliyor ama

KabelDirekt markasına baktım Cat 7 ve Cat 8 arasında 100 TL fark var. Biri 750 TL diğeri 850 TL 100 TL için de Cat 7 alınmaz diye düşüyorum.

Ugreen'de 7.5 Metre bulamadım

KabelDirekt markasına baktım Cat 7 ve Cat 8 arasında 100 TL fark var.

Başka iyi bir markada 7.5 Metre bulamadım. Sanki 100 TL farkla Cat 8 daha mantıklı gibi geliyor ama
Alabilirsiniz baya bir ileriye dönük olur hem o kadar fark varsa ben fiyat farkı olduğunu söyledim ve bir sorun yaşamayacağınızı söyledim CAT7 alırsanız.

Cat5e kablonun 100 metreye kadar 1Gbps desteği var. Dediğin gibi 10 metre mesafelerde hız kayıpları olsaydı hiç bir yerde doğru düzgün ağ bağlantısı kurulmazdı.

Parazitlenme olmaması için STP/FTP olan bir kablo almanı tavsiye ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı