Merhaba. Bilgisayarcıdan aldığım Ethernet kablosu ile bağlanıyorum. Telefonlarda 800 900 Mbps çekiyor fakat bilgisayar en baba 100 alıyor Mbps'yi. Kablodan mı kaynaklı olduğunu bilmiyorum. Nasıl anlarım?
100 mbps gösteriyor nasıl ayarlıcam onu?Bağdaştırıcı özelliklerinde bağlantı tipini 1000mbps olarak ayarladınız mı? Ayrıca ethernet kartınız 1000mbps bağlantı destekliyor mu?
Anakartının modeli nedir? Eski anakartlar 100 Mbps'e kadar destekleyebiliyor.
Ayrıca ethernet kablon CAT5 ise 100 Mbps sınırı normal, 1000 Mbps için CAT5e lazım en az.
Kabloyu değiştirmeyi düşünüyorum zaten hocam çok geç geliyor bilgisayara internet, ama ucuz yollu 1000mbps destekleyen birşey arıyorum amazonda falan buldum sizin öneriniz var mı ?Ethernet'le alakalı gibi Ethernet kablosunu başka bir bilgisayara bağlayıp denemenizi öneririm. Ethernet kablosu en fazla 100 Mbps destekliyor olabilir.
Ağ bağdaştırıcaları > özellikler > yapılandır > gelişmiş > max speed.
Ağ bağdaştırıcılarını bulamadım aramaya yazınca çıkmıyor.Ağ bağdaştırıcaları > özellikler > yapılandır > gelişmiş > max speed.Eki Görüntüle 2532168
Bu ayardan sonra hız & ikili ayarını da 2.5gbps'ye çekin.
Başlat kısmına ağ bağlantılarını görüntüle yazın çıkar. Kendi bağlantınızı seçmeyi unutmayın.Ağ bağdaştırıcılarını bulamadım aramaya yazınca çıkmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.