1000 Mbps internet bağlı olmasına rağmen 100 Mbps olarak görünüyor

Polinsam1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, TurkNet 1000/1000 kullanıyorum. İnternet hızım bilgisayarda bazı zamanlarda 1000 alırken bir anda 100'e düşüyor. 1-2 kere düzeldi ama hala aynı şey oluyor. Sorunun nereden olduğunu bilsem çözümüne de bakacağım ama sorunu bilemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Benim sağlayıcım aynı firma değil ama ben de maalesef 1.000 göremiyorum bir türlü, modem vs. filan değiştirdiler ama bir fayda etmedi. Bina da yeni, altyapı da fiber, sokak da fiber ama maalesef olduramadılar bir türlü. Artık uğraşmamaya karar verdim.

Benim sağlayıcım aynı firma değil ama ben de maalesef 1.000 göremiyorum bir türlü, modem vs. filan değiştirdiler ama bir fayda etmedi. Bina da yeni, altyapı da fiber, sokak da fiber ama maalesef olduramadılar bir türlü. Artık uğraşmamaya karar verdim.

Hocam seninki kablo olabilir mi?

Hangi ilçe ve mahalledesiniz?

Soruna gelirsek ise anakart 1 gbit destekliyor, kabloda CAT 6 olduğunu düşünüyorum. Telefonda da 5GHz'de de eğer 100 civarı çıkıyorsa ve en son Router'da sorun yoksa destek talebi açın.

Ama telefon da normal 1000'e yakın çıkıyorsa sorun bilgisayar da.

Hangi ilçe ve mahalledesiniz?

Soruna gelirsek ise anakart 1 gbit destekliyor, kabloda CAT 6 olduğunu düşünüyorum. Telefonda da 5GHz'de de eğer 100 civarı çıkıyorsa ve en son Router'da sorun yoksa destek talebi açın.

Ama telefon da normal 1000'e yakın çıkıyorsa sorun bilgisayar da.
Hocam sıkıntı olmayacak bir mahalledeyim hani bilgim o kadar az değil.

Telefonda normal 1000'e yakın çıkıyor. Bilgisayarı da yeni sıfırdan topladım. 1 ay oldu olmadı. Eski bilgisayarımda da aynı muhabbeti yaşıyordum bunda da yaşıyorum.

Hocam sıkıntı olmayacak bir mahalledeyim hani bilgim o kadar az değil.

Telefonda normal 1000'e yakın çıkıyor. Bilgisayarı da yeni sıfırdan topladım. 1 ay oldu olmadı. Eski bilgisayarımda da aynı muhabbeti yaşıyordum bunda da yaşıyorum.

Mahalleyi şey için sormuştum, resmi olmayan GigaFiber haritası var. Eğer yoksa eklenmesi açısından sormuştum.

O zaman farklı CAT6 kablosu dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı