Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1000 Mbps internet hızı alabilmek için ne yapılmalı?
Merhaba, hizmet sağlayıcı olarak Kablonet kullanmaktayım. 100Mbps internet alıyorum adresimde, bir yan binamız yine Kablonet'te 1000MBPS kullanabiliyormuş, altyapı sorgulamada gördüm. Biz de 1000MBPS almak için ne yapmalıyız acaba?
Eger binaniza baglatilmadiysa, bina olarak imza toplayip basvurabilirsiniz. Binaniza baglatildiysa paket yukseltme icin arayip yukseltme talep edebilirsiniz.
Ekleme, tekrardan merhaba. Kablonet il müdürlüğüne giderek dilekçe verdim fakat görevlinin tutumu ilginçti. Saha ekibimiz yok vesaire gibi geçiştirildiğimi düşünüyorum. Dilekçeyi vermeme gerek yok gibi vs. tutumu vardı, BTK'a da bu durumu ilettim ve dilekçe verdim diye ekleme yaptım. Başka nereye yazabilirim? CİMER veya açık kapı uygun mudur?