Çözüldü 1000 Mbps internet ile 65 Mbps üzerine çıkamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ÖmerKerem

Hectopat
Daha fazla  
Bugün 1000 Mbps Superonline paketine geçtim. Speedtest yaptığımda bir sorun yok değerler normal. Fakat herhangi bir platformda 110 MB indirmesi gerekirken M.2 SSD'ye yüklediğim bir oyun bile 65'in üzerine çıkamıyor. Steam Xbox Uplay de denedim en yükseği Steam ve bu değer 65.

Bu ürünü Windows cihazıma USB 3.0 portundan takarsam sorun düzelir ve 100 MB ile indirir miyim? (internet kullanımı 300 400 Mbps civarında üzerini görmüyor)

1661511462242.png

- Anakartım.

Çözüm
İnternete Ethernet ile mi bağlısınız?

Aynen.

Arkadaşlar herkese teşekkürler. Ben modeme birkaç kere reset attım düzeldi.

Paket seçim kısmında paketini atıp. Kablolu bağlantı yapınız. Driver güncelleyin ve cihazınız Max hız desteğini kontrol ediniz. Steam gibi uygulamalarda limit var. Bu her isp de farklılıkda gosterebilir.

Viyana​

Avusturya'nın başkentidir. Speedtest Ookla üzerinden Viyana'dan sunucu seçip test yapın yurt dışı Viyana'ya kaç Mbps hız gidiyor eğer ki ornek 100 üstü goremeyip Türk sunucusuna yaptığında ornek 1000MBPS değerler alıyor isen yurt dışı hız limitindendir. Viyana deme sebebim Steam-Valve sunucuları da orada. Steam ayarlarından sunucu seçimlerini tek tek deneyip kendiniz ayarlayın veya isp ile goruşunuz.

Anakartınız Gigabit desteği mevcut. Eki Görüntüle 1496360
çok teşekkür ederim
İnternete Ethernet ile mi bağlısınız?

Aynen.

Arkadaşlar herkese teşekkürler. Ben modeme birkaç kere reset attım düzeldi.

Paket seçim kısmında paketini atıp. Kablolu bağlantı yapınız. Driver güncelleyin ve cihazınız Max hız desteğini kontrol ediniz. Steam gibi uygulamalarda limit var. Bu her isp de farklılıkda gosterebilir.

Viyana​

Avusturya'nın başkentidir. Speedtest Ookla üzerinden Viyana'dan sunucu seçip test yapın yurt dışı Viyana'ya kaç Mbps hız gidiyor eğer ki ornek 100 üstü goremeyip Türk sunucusuna yaptığında ornek 1000MBPS değerler alıyor isen yurt dışı hız limitindendir. Viyana deme sebebim Steam-Valve sunucuları da orada. Steam ayarlarından sunucu seçimlerini tek tek deneyip kendiniz ayarlayın veya isp ile goruşunuz.

Anakartınız Gigabit desteği mevcut. Eki Görüntüle 1496360
çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı