1000 Mbps olan internet bilgisayarda 100 Mbps veriyor

Anlamadım.

Müşteri hizmetlerini aradım onlarda kablolu normal gözüktüğünü söyledi kabloda sorun yok o zaman bilgisayar ile ilgili ama bilgisayar 1000MBPS destekliyor suruculer guncel anlamadım ben.

Ethernet sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin.

Merhaba herkese.
MSI B550M Pro anakart mevcut 1000MBPS destekliyor.
CAT6 kablom var.
Telefonda 700-900 arası alıyorum. Bilgisayara Ethernet ile bağlayınca 95 civarı alıyorum. Bu neden kaynaklı? Sürücüler güncel. CAT6 kablomu daha bugün aldım.
Bağlantı hızı (alınan/verilen) 100/100(mbps) yazıyor. Sabahtan beri araştırıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Benim de zamanında başıma gelmişti bu tip bir olay. Aldığım kablo Cat6 olmasına rağmen giriş kısımları dandik olduğu için tam oturmuyordu. Farklı bir kabloya geçince sorunum çözülmüştü. Eğer mümkünse farklı bir marka kabloyla denemenizi tavsiye ederim.

Merhaba herkese.
MSI B550M Pro anakart mevcut 1000MBPS destekliyor.
CAT6 kablom var.
Telefonda 700-900 arası alıyorum. Bilgisayara Ethernet ile bağlayınca 95 civarı alıyorum. Bu neden kaynaklı? Sürücüler güncel. CAT6 kablomu daha bugün aldım.
Bağlantı hızı (alınan/verilen) 100/100(mbps) yazıyor. Sabahtan beri araştırıyorum. Yardımcı olur musunuz?

başka kablo tak
oda olmuyorsa siteden kaynaklıdır

Ne kadar saçma bir cevap. Site ile ne alakası var. Bilgisayar 100/100 Mbps hız alıyormuş.
başka kablo tak
Benim de zamanında başıma gelmişti bu tip bir olay. Aldığım kablo Cat6 olmasına rağmen giriş kısımları dandik olduğu için tam oturmuyordu. Farklı bir kabloya geçince sorunum çözülmüştü. Eğer mümkünse farklı bir marka kabloyla denemenizi tavsiye ederim.
Speed duplex kısmında 1 Gbps seçeneği çıkmıyor mu?
En fazla 100 gözüküyor site ile ilgisi yoktur muhtemelen bugün yeni kablo alacağım bakalım

Ne kadar saçma bir cevap. Site ile ne alakası var. Bilgisayar 100/100 Mbps hız alıyormuş.
başka kablo tak
Speed duplex kısmında 1 Gbps seçeneği çıkmıyor mu?
Ethernet sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin.
Aldığımız kablo cat6 olmasına rağmen işe yaramadı gidip başka yerden yeni bir cat6 kablo aldım sorun çözüldü herkese yardımı için çok teşekkürler

Son düzenleme:
Aldığımız kablo cat6 olmasına rağmen işe yaramadı gidip başka yerden yeni bir cat6 kablo aldım sorun çözüldü herkese yardımı için çok teşekkürler
CAT6 kablolar iyi sıkılmadıysa CAT5 gibi çalışabiliyor. Yeni kablo almak yerine kullandığınız kabloyu bilgisayarcı birine gidip 2 ucuna yeni kablo çaktırarak sorunu çözebilirdiniz. Hatta onların ellerinde kablo tester'ları da var. Yeni kablo almaktan daha ucuza gelebilirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı