1000 Mbps TT altyapisinda Comnet 200 Mbps verir mi?

GMSPSQ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, evimde 1000 Mbps TT altyapısı var ancak TT 1000 Mbps çok pahalı olduğu için farklı bir sağlayıcı düşünüyorum. Comnet'te desteklenen hız 1000 gösteriyor galiba. Ben Comnet 200 Mbps paket alsam 200 Mbps kullanabilecek miyim yoksa diğer TurkNet vb. firmalar gibi 100 Mbps falan mı kullanacağım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240729_203509_Chrome.jpg
    Screenshot_20240729_203509_Chrome.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Merhaba, evimde 1000 Mbps TT altyapısı var ancak TT 1000 Mbps çok pahalı olduğu için farklı bir sağlayıcı düşünüyorum.comnet'te desteklenen hız 1000 gösteriyor galiba. Ben Comnet 200 Mbps paket alsam 200 Mbps kullanabilecek miyim yoksa diğer TurkNet vb. firmalar gibi 100 Mbps falan mı kullanacağım?

Eki Görüntüle 2267884

Rahatlıkla kullanırsın kanka.

Merhaba, evimde 1000 Mbps TT altyapısı var ancak TT 1000 Mbps çok pahalı olduğu için farklı bir sağlayıcı düşünüyorum.comnet'te desteklenen hız 1000 gösteriyor galiba. Ben Comnet 200 Mbps paket alsam 200 Mbps kullanabilecek miyim yoksa diğer TurkNet vb. firmalar gibi 100 Mbps falan mı kullanacağım?

Eki Görüntüle 2267884

Comnet Türk Telekom fiber altyapısından 1000 Mbps veriyor 200 Mbps paketi var 200 Mbps kullanabilirsin ama Comnet önermem.

Neden önermezsiniz hocam Türk Telekom ve Comnet arasında kalsanız hangisini seçerdiniz?

Hocam bir sorun olduğunda arıza kaydı açınca hesabınıız kapatıyorlar kullananlar bu sorunu yaşamış ondan önermiyorum ikisi arasından TurkNet tabii ki ama nerede yaşıyorsun?

Hocam bir sorun olduğunda arıza kaydı açınca hesabınıız kapatıyorlar kullananlar bu sorunu yaşamış ondan önermiyorum ikisi arasından TurkNet tabii ki ama nerede yaşıyorsun?

İstanbul/bağcılar da hocam altyapı vb tamamen var. Ben Comnet'in farklı ISS'lerde müşteri temsilcilerine ağır hakaret vb olayları sonucu aboneliği kapattırdığını biliyorum, buna dair galiba sözleşme falan da imzalatıyorlarmış. Yani temsilciye hakaret etmediğiniz sürece sorun yok galiba.

İstanbul/bağcılar da hocam altyapı vb tamamen var. Ben Comnet'in farklı ISS'lerde müşteri temsilcilerine ağır hakaret vb olayları sonucu aboneliği kapattırdığını biliyorum, buna dair galiba sözleşme falan da imzalatıyorlarmış. Yani temsilciye hakaret etmediğiniz sürece sorun yok galiba.

Netbone alabilirsin hocam.

Önerdiğiniz sağlayıcı aynı Comnet gibi olacak değil mi hocam? Yani 1000 veya 500-200 bir şey alabilirsem Comnet gibi iyi olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı