1000 Mbps TT altyapisinda Comnet 200 Mbps verir mi?

Tamamdır hocam çok sağ olun netbone geçersem deneyimlerimi paylaşırım. Bu forumda netbone ile alakalı pek içerik yok çünkü.

Peki hocam müşteri hizmetleri nasıl yani benim TurkNet müşteri hizmetleri deneyimim genel olarak çok iyiydi. Hani karşımızda bir muhatap falan var ise 200 Mbps bu fiyata çok iyi netbone geçeyim. Muhatap alabileceğim biri yoksa en azından TT altyapısında 100 Mbps fiber kullanayım en azından onların altyapısı olduğu için sorun çıktığında muhattabım olur.

Peki hocam müşteri hizmetleri nasıl yani benim TurkNet müşteri hizmetleri deneyimim genel olarak çok iyiydi. Hani karşımızda bir muhatap falan var ise 200 Mbps bu fiyata çok iyi netbone geçeyim. Muhatap alabileceğim biri yoksa en azından TT altyapısında 100 Mbps fiber kullanayım en azından onların altyapısı olduğu için sorun çıktığında muhattabım olur.

Yani ben kullanmadım hocam ama müşteri hizmetleri kötü değildir muhtemelen.

Netbone kullanıcıları genel olarak memnun DH'de okuduklarıma göre. Ancak şu an zamsız fiyatları. Her an zam gelebilir ve bayağı artacakmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı