Türk Telekom'un 50 Mbps tarifesini kullanırken CS2'de minimum 46 alırken, yakın zamanda Türk Telekom'un 1000 Mbps tarifesine geçtim. Şu an 900 download almama rağmen CS2'de minimum 65 ms alıyorum ve bu sadece CS2'de olmadı. Her oyunda ms'im arttı. Sizce neden oluyor bu durum?
Türk Telekom'un 50 Mbps tarifesini kullanırken CS2'de minimum 46 alırken yakın zamanda Türk Telekom'un 1000 Mbps tarifesine geçtim şu an 900 download almama rağmen CS2'de minimum 65 ms alıyorum ve bu sadece CS2'de olmadı her oyunda Ms'im arttı sizce neden oluyor bu durum.
Kablo ile alakalı olduğunu sanmıyorum. İp bloğu ile alakalı olabilir. Modem resetlemeyi dener misin? Modemin reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutun modem resetlenir. Düzelmez ise statik IP alıp test edebilirsiniz.
Kablo ile alakalı olduğunu sanmıyorum. İp bloğu ile alakalı olabilir. Modem resetlemeyi dener misin? Modemin reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutun modem resetlenir. Düzelmez ise statik IP alıp test edebilirsiniz.