1000 Mbps'e geçiş sonrası ping arttı

zera0906

Femtopat
Daha fazla  
Türk Telekom'un 50 Mbps tarifesini kullanırken CS2'de minimum 46 alırken, yakın zamanda Türk Telekom'un 1000 Mbps tarifesine geçtim. Şu an 900 download almama rağmen CS2'de minimum 65 ms alıyorum ve bu sadece CS2'de olmadı. Her oyunda ms'im arttı. Sizce neden oluyor bu durum?

1740252942154.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'un 50 Mbps tarifesini kullanırken CS2'de minimum 46 alırken yakın zamanda Türk Telekom'un 1000 Mbps tarifesine geçtim şu an 900 download almama rağmen CS2'de minimum 65 ms alıyorum ve bu sadece CS2'de olmadı her oyunda Ms'im arttı sizce neden oluyor bu durum.

Eki Görüntüle 2430608

Sunuculardan kaynaklı olabilir.

Mbps artınca pingin azalma zorunluluğu olmuyor. Hızdan bağımsız değişebilir. Eğer bufferbloat yoksa normaldir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bufferbloat a+.

CAT8 aldım gelince deneyeceğim.

Kablo ile alakalı olduğunu sanmıyorum. İp bloğu ile alakalı olabilir. Modem resetlemeyi dener misin? Modemin reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutun modem resetlenir. Düzelmez ise statik IP alıp test edebilirsiniz.

Ethernet mi kullanıyorsunuz? Eğer CAT5e kullanıyorsanız normal.

CAT8 aldım denedim hiçbir şey değişmedi.

Kablo ile alakalı olduğunu sanmıyorum. İp bloğu ile alakalı olabilir. Modem resetlemeyi dener misin? Modemin reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutun modem resetlenir. Düzelmez ise statik IP alıp test edebilirsiniz.

Statik IP'yi nasıl alabilirim Türk Telekom kullanıyorumda bir de paralımı?

Son düzenleme:
CAT8 aldım denedim hiçbir şey değişmedi.

Statik IP'yi nasıl alabilirim Türk Telekom kullanıyorumda bir de paralı mı?

Evet belli bir ücreti var. Dilediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı